Ο Ρίισε και οι Κύπριοι που θα ‘’αδικηθούν’’

Ο ΑΠΟΕΛ με την απόκτηση του Ρίισε πραγματοποίησε μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Η ανάγκη για μια αξιόπιστη και ποιοτική λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας έβγαζε μάτια και αυτή έχει καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Νορβηγός ρέκορντμαν με τη φανέλα της Εθνικής του και με γεμάτες χρονιές σε Λίβερπουλ, Ρόμα και Φούλαμ είναι ο παίκτης που θα δώσει στο αριστερό άκρο του ΑΠΟΕΛ άλλη οντότητα. Είναι με έκπληξη που διαβάζαμε τις απόψεις οπαδών μας (ευτυχώς της μειοψηφίας) οι οποίοι θεωρούσαν ότι δεν έπρεπε να ενισχυθούμε για με αυτό τον τρόπο θα στερούσαμε το μέλλον και την ανέλιξη των Αντωνιάδη και Ιωάννου. Παρόλο που είναι δεδομένο ότι ο χρόνος συμμετοχής των συγκεκριμένων παικτών θα μειωθεί αισθητά με την παρουσία του Ρίισε, αυτό που προέχει είναι το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ.

Είναι όμως εφικτό το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ να συμβαδίζει και με την πρόοδο που πρέπει να έχουν οι Κύπριοι παίκτες. Έχοντας δίπλα τους για μια διετία έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, οι Αντωνιάδης και Ιωάννου θα μπορέσουν να μάθουν πολλά. Ιδιαίτερα ο μικρός έχει όλα τα φόντα να στεριώσει στην ομάδα μας αφού υπάρχει ακόμα χρόνος μπροστά του.

Δεν πρέπει επίσης να παραγνωρίζουμε ότι παρά το φιλότιμο και τις ικανότητες του Αντωνιάδη, υπήρχε πρόβλημα στην αριστερή πλευρά. Το πρόβλημα αυτό χρονολογείται και ο Δώνης σωστά έκρινε ότι δεν μπορούν οι υφιστάμενοι παίκτες να σηκώσουν το βάρος. Ένα βάρος που θέλει τον ΑΠΟΕΛ να πρέπει να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και να έχει μια αξιοπρεπέστατη πορεία στο Champions League.

Ο ΑΠΟΕΛ λοιπόν έχει πλέον στο ρόστερ του ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι για να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο και αυτό είναι επίτευγμα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!