Ο Σέρτζιο θέλει επειγόντως αριστερό μπακ

Η κάθοδος του Σέρτζιο στην Κύπρο μετά από παράκληση του Ερωτοκρίτου σηματοδοτεί εξελίξεις κυρίως σε σχέση με το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας μας. Όπως αναφέραμε και στο πρώτο θέμα με τα σημερινά δεδομένα μπορούν να γίνουν μόνο τρεις προσθήκες. Ανεξαρτήτως του πόσες μεταγραφές θα γίνουν κρίνουμε σημαντικό να ενημερώσουμε για κάτι που θα χαροποιήσει μεγάλη μερίδα οπαδών μας που αναμένουν την ποιοτική ενίσχυση. Το μεταγραφικό πλάνο του Σέρτζιο λοιπόν προβλέπει την απόκτηση ενός αριστερού μπακ αφού ο Πορτογάλος έκρινε ότι είναι μια θέση στην οποία η ομάδα μας δεν έχει ούτε ποσοτικά ούτε ποιοτικά τις λύσεις που θέλει.

Η άποψη του Σέρτζιο έρχεται να επιβεβαιώσει την άποψη αυτών που υποστηρίζουν ότι ο Κλουκόφσκι δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδανική επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση. Πάντως ο Σέρτζιο δεν επιθυμεί αποχώρηση του Καναδού και αυτό ενδεχομένως να γίνει μόνο στην περίπτωση που υπάρξει χάσμα στο θέμα μειώσεων των απολαβών του.

Τέλος στην ταλαιπωρία για τον Νεκτάριο!Μια άλλη πολύ σημαντική παράμετρος που χρίζει αναφοράς και καθιστά αναγκαία την προσθήκη ενός ακόμα παίκτη είναι η άποψη του προπονητή για τον Αλεξάνδρου. Η άποψη του Πορτογάλου προπονητή για τον Νεκτάριο είναι πως μπορεί να δώσει λύσεις σαν ακραίος επιθετικός. Το πλάνο για την ομάδα που χτίζει θέλει τον παίκτη να είναι μια από τις επιλογές ως αριστερό χαφ.

Αυτή είναι μια και από τις βασικότερες διαφορές του Σέρτζιο από τον Γιοβάνοβιτς αφού όπως είναι γνωστό ο πρώην προπονητής μας για τους δικούς του λόγους θεωρούσε τον Νεκτάριο ως βασική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ζητούμενο λοιπόν η ποιοτική ενίσχυση σε μια θέση που πονά η ομάδα μας. Το χρονοδιάγραμμα λέει ότι το θέμα πρέπει να κλείσει πριν την έναρξη της προετοιμασίας αλλά αυτό δεν είναι αυτοσκοπός αφού είναι πιο σημαντικό να βρεθεί ο νέος Μποαβεντούρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!