Ο Σέρτζιο θέλει επιθετικό

Μπορεί αρκετοί οπαδοί μας να προκρίνουν την απόκτηση αριστερού μπάκ αλλά με  πλέον αρμόδιος διαφωνεί! Βλέποντας την μέχρι σήμερα πορεία και εικόνα του ΑΠΟΕΛ, ο Πάουλο Σέρτζιο θεωρεί ότι αν θα έχει τη δυνατότητα και για ένατη προσθήκη αυτή θα πρέπει να αφορά επιθετικό. Κάτι τέτοιο πάντως άρχισε να εμπεδώνεται και ανάμεσα στους οπαδούς μας που βλέπουν την ομάδα να δυσκολεύεται αφάνταστα να δημιουργήσει και να τελειώσει φάσεις. Είναι χαρακτηριστική και η ραγδαία αύξηση του σχετικού ποσοστού στο γκάλοπ μας.. Η προώθηση λοιπόν του άπειρου Πιέρου Σωτηρίου είναι καλοδεχούμενη αλλά είναι η μια όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι αυτή που θέλει τον ΑΠΟΕΛ να έχει στελεχωθεί με δυο παίκτες (Μπουντιμίρ – Σιεριντάν) που έχουν το ίδιο αγωνιστικό προφίλ και που δύσκολα βλέπουν δίκτυα.

Ο Ατόρνο είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να ξαναπαίξει μπάλα ενώ ο Γκονσάλβες είναι ένας κατά τον Σέρτζιο ένας πολυσύνθετος παίκτης που θα βοηθήσει πολύ αλλά δεν αρκεί.

Με αυτά τα δεδομένα ο Σέρτζιο και κατ΄επέκταση ο ΑΠΟΕΛ ψάχνεται ελπίζοντας ότι το κενό που εντοπίστηκε είναι υπό έλεγχο και δεν θα επηρεάσει αρνητικά την προσπάθεια μας για πρόκριση στον 4ο προκριματικό. Καθόλου άσχετη με το θέμα δεν ήταν και η βολιδοσκόπηση του Ερωτοκρίτου στον Τρισκόφσκι αλλά η προσπάθεια δεν σταματά στον πρώην παίκτη μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!