Ο Σαντίν είναι εδώ

Ο ΑΠΟΕΛ σκοράρει ακατάπαυστα στις τελευταίες αγωνιστικές με το επιθετικό δίδυμο των Ντε Βινσέτι και Μαντούκα να έχει εδραιωθεί για τα καλά και να οδηγεί την ομάδα εκ τους ασφαλούς. Οι δυο σκοράρουν και δημιουργούν με τον Βραζιλιάνο να έχει φτάσει στα 10 τέρματα και τον Αργεντινό που τον «καταδιώκει» να βρίσκεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στα 7 τέρματα. Υπάρχει όμως και ο Σαντίν! Ασχολούμαστε και πάλι με τον μικρόσωμο Σαντίν με αφορμή τα δυο τέρματα που πέτυχε με τα Κούκλια αφού επιβεβαιώνουν τις βάσιμες υποψίες μας και όσα σχολιάσαμε και σε προηγούμενες αναφορές μας. Ο Σαντίν ξέρει πολύ καλά την τέχνη του γκολ. Μπορεί να έχασε εκείνη την τρομερή ευκαιρία με τη Δόξα η οποία όμως ήταν απόρροια του υπερβολικού και αχρείαστου άγχους που κουβαλά από την ημέρα που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα χρειάζεται τα γκολ του Σαντίν για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και είναι για αυτό που και σε προηγούμενη μας αναφορά τονίσαμε την ανάγκη να πάρει μπρος και να σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα.

Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας πλέον το αγωνιστικό στυλ του Σαντίν ο οποίος και προφανώς δεν είναι ο παραδοσιακός Βραζιλιάνος που με την ταχύτητα και την ντρίπλα του θα ξεσηκώσει τον κόσμο. Εκτός περιοχής δείχνει να δυσκολεύεται αφάνταστα να κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά μέσα αυτήν είναι killer αφού έχει την αίσθηση του γκολ.

Η απουσία του Ντε Βινσέτι στον αγώνα με την Άχνα μάλλον θα φέρει τον Σαντίν στο αρχικό σχήμα και τα δυο χτεσινά γκολ πρέπει να λειτουργήσουν καταλυτικά για να δούμε τον Βραζιλιάνο χωρίς άγχος να συνεχίζει να σκοράρει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!