Ο Σόουζα ήταν η πρώτη και τελευταία

Οπαδοί, μέσα ενημέρωσης αλλά και όσοι εντός της ομάδας έκαναν σκέψεις για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση θα πρέπει να αναβάλουν τα σχέδια τους για την καλοκαιρινή περίοδο. Η σχετική μας αναφορά για την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν πολλοί το συγκεκριμένο θέμα αλλά και την ανετοιμότητα της διοίκησης να πάρει ακραία μέτρα στην περίπτωση Σολάρι επιβεβαιώθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Με βάση λοιπόν όλα τα δεδομένα ο ΑΠΟΕΛ θα πορευτεί με το υφιστάμενο ρόστερ για την υλοποίηση των στόχων του. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν δυο συσκέψεις κορυφής στις οποίες συζητήθηκε διεξοδικά το όλο θέμα. Αφορμή για τις έκτακτες συσκέψεις ήταν η παρουσία της ομάδας στον αγώνα με την Αλκή αλλά όπως εντοπίσαμε ξανά το πρόβλημα δεν είναι πρόσφατο. Η μέτρια παρουσία συγκεκριμένων παικτών επηρεάζει αρνητικά την ομάδα αλλά τα ισχυρά συμβόλαια που έχουν όλοι με πρώτο και καλύτερο τον Σολάρι αποτρέπουν την οποιαδήποτε προσθαφαίρεση.

Αυτό ήταν και το βασικό συμπέρασμα που προέκυψε μέσα από τις συναντήσεις αφού η διοίκηση και προπονητής θα επιχειρήσουμε με διάφορες άλλες τακτικές να συνετίσουν και να επιχειρήσουν να «κερδίσουν» ξανά τον Σολάρι. Είτε αυτό γίνεται κατανοητό σε μερίδα οπαδών μας είτε όχι στον Αργεντινό εστιάζει τόσο η διοίκηση όσο και η τεχνική ηγεσία τα παράπονα της, τα οποία ασφαλώς δεν πρόκειται ποτέ να επιβεβαιώσει.

Εννοείται και το έχουμε εντοπίσει ότι ο Γιοβάνοβιτς περίμενε και ελπίζει ότι θα έχει περισσότερη και ουσιαστικότερη συνεισφορά και από άλλους δύο παίκτες που εμπιστεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι. Ατόρνο και Γιάχιτς εξακολουθούν να δυσκολεύονται να δώσουν τις ποιοτικές λύσεις που θέλουμε όλοι και η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι και για αυτούς μια πρόκληση.

Συνεχίζουμε λοιπόν με το υφιστάμενο ρόστερ και αναμένουμε ότι τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα κάνουν αυτά που πρέπει για να δικαιολογήσουμε και στην πράξη το χαρακτηρισμό της καλύτερης ομάδας και του ποιοτικότερου ρόστερ όλων των εποχών.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!