Ο τελευταίος χορός

Η φετινή χρονιά θα μείνει σε όλους αξέχαστη ενώ θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, λόγω της συμμετοχής στους ομίλους του champions league. Μπορεί η μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας να μην ήταν αυτοί που θα ήθελαν όλοι αλλά αυτό δεν μπορεί να υποβαθμίσει την προσπάθεια αλλά και το όλο επίτευγμα. Παρόλα αυτά στο αποψινό τελευταίο εντός έδρας αγώνα θα έχουμε την επίσης τελευταία ευκαιρία για να μαζέψουμε βαθμό ή βαθμούς. Πέραν της θέλησης όλων η ομάδα θα παραταχθεί με πλάνο που θα έχει σαν επιδιώξει τη νίκη όσο παράξενο και αν ακούγεται κάτι τέτοιο. Πέραν του ότι μια νίκη στην κορυφαία διοργάνωση αποτελεί από μόνη της κάτι σπουδαίο αν γίνει κάτι τέτοιο θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στο europa league.

Όλα αυτά φυσικά θα ισχύσουν αν βρούμε μπροστά μας μια άσχημη Ατλέτικο αφού όσο και αν πιστεύουμε στις δυνατότητες ενός καλού ή εκπληκτικού ΑΠΟΕΛ, η Ισπανική ομάδα παραμένει το φαβορί. Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται αν αναλογιστεί κάποιος το ότι δεν υπάρχει ίχνος υποτίμησης από τον αντίπαλο μας, αλλά και από το ότι ήρθαν στην Κύπρο με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους επιτρέψει να εξασφαλίσουν την 3η θέση.

Το αγωνιστικό πλάνο δεν πρόκειται να αλλάξει σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες των ομίλων αφού ο προπονητής μας αναγνωρίζει την ανωτερότητα του αντιπάλου και θα επιχειρήσει αρχικά να διασφαλίσει το μηδέν παθητικό και στη συνέχεια να ρισκάρει. Ο Μιροσάβλιεβιτς θα είναι λογικά ο μοναδικός προωθημένος και το ζητούμενο είναι να έχει σημαντικά στηρίγματα. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η επιλογή του Γιοβάνοβιτς για τον παίκτη που καλύψει το δεξί άκρο με τον Κοσόφσκι να θεωρείται η πιθανότερη επιλογή.

Αυτό σημαίνει ότι ένας εκ των Αλεξάνδρου, Χαραλαμπίδη και Μπρέσκα θα καλύψει την αριστερή πλευρά ενώ οι Μοράις και Πίντο θεωρούνται σίγουροι για τη μεσαία γραμμή. Τέλος η αμυντική τετράδα αναμένεται να είναι η ίδια όπως και στον αγώνα με την Ανόρθωση.

Το ΓΣΠ αναμένεται να είναι και απόψε ασφυκτικά γεμάτο και το ζητούμενο είναι να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει τους παίκτες να κάνουν την υπέρβαση. Οι ελληνικές σημαίες θα είναι πιο μαζικές από ποτέ αλλά δε θα πρέπει να γίνει οτιδήποτε άλλο που θα δώσει αφορμή στον οποιονδήποτε εχθρό μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!