Ο Τράττος συγκαλύπτει χουλικάνους και Ομόνοια

Μια ύποπτη υπόθεση που αφήνει εκτεθειμένο τον Λεόντιο Τράττο αλλά και τον Μάριο Παναγή εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οι δυο διαιτητές, οι οποίοι ηγούνται και του σχετικού συνδέσμου, αποσιωπούν περιστατικό κατά το οποίο άγνωστοι εισέβαλαν και προκάλεσαν ζημιές στην οικία του Παναγή και σε αυτοκίνητα μετά τον αγώνα Αελ – Ομόνοια. Ενώ γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα νέο περιστατικό τρομοκρατίας προς τους διαιτητές με πρωταγωνιστές οπαδούς της ομόνοιας επιλέγουν τη συγκάλυψη του. Με απόφαση μάλιστα του Τράττου (πρόεδρους του συνδέσμου διαιτητών) το περιστατικό δεν έχει καταγγελθεί στην αστυνομία, ενώ ο σύνδεσμος διαιτητών θα επωμιστεί τις σημαντικές υλικές ζημιές.

Ένα εκ των αυτοκίνητων μάλιστα το οποίο έχει υποστεί ζημιές ανήκει στον αδερφό του προπονητή της ομάδας φουτσαλ της ομόνοιας. Είναι πράγματι άξιο απορίας γιατί οι δυο φίλοι προσπαθούν να κρύψουν το γεγονός από τη στιγμή που σε άλλες περιπτώσεις κινήθηκαν άμεσα και με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Είμαστε σίγουροι ότι θα σκαρφιστούν μια καλή δικαιολογία αλλά στα δικά μας μάτια επιβεβαιώνουν την σαπίλα που υπάρχει στο χώρο που προεδρεύουν.

Από την άλλη είναι ξεκάθαρο ότι στο παράρτημα βλέπουν τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους και προσπαθούν μέσω της τρομοκρατίας και της βίας να πετύχουν την εύνοια της διαιτησίας χρησιμοποιώντας τον εκφοβισμό.

Οι παρασκηνιακές τους κινήσεις ενόψει του μεταξύ μας παιχνιδιού, αποσκοπούν στο να έχουν ορισμό διαιτητή τον οποίο ευνοούν, νομίζοντας έτσι ότι θα μπορέσουν να αποκομίσουν κάτι καλύτερο από την μαύρη τους την μοίρα.

Η διοίκηση μας έχει υποχρέωση να ζητήσει εξηγήσεις από τον πρόεδρο των διαιτητών και σε τι αποσκοπεί η αποσιώπηση του γεγονότος και να εκθέσει στα μάτια του κόσμου όλους αυτούς που συγκαλύπτουν τέτοιες ενέργειες. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!