Ο Χιώτης είναι ΑΠΟΕΛ

Αίσιο τέλος είχε αργά το βράδυ της Παρασκευής η συνάντηση μεταξύ Πολυδώρου και Χιώτη αφού ο Έλληνας τερματοφύλακας είπες το ναι στην πρόταση που του έγινε από το πρωί και θα παραμείνει στην ομάδα μας. Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη που επιβεβαιώνει ότι αυτοί που πρέπει να μείνουν στον ΑΠΟΕΛ θα το πράξουν επειδή οι ίδιοι αλλά και ο προπονητής με τη διοίκηση φρόντισαν για αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι ακόμα και ο Χιώτης που ήταν ο μόνος που δικαιούταν διετές συμβόλαιο αποδέχτηκε το μονοετές που ήταν η αρχική θέση του ΑΠΟΕΛ. Και αυτό γιατί ο Γιοβάνοβιτς θέλει μέσω της απαίτησης του για μονοετή συμβόλαια να στείλει σε όλους το μήνυμα ότι απαγορεύεται ο εφησυχασμός και να μείνουν κολλημένοι στο π΄ροσφατο παρελθόν έχοντας εξασφαλίσει ένα καλό χρονικά συμβόλαιο.

Με αυτό τον τρόπο έκλεισε μια σημαντική εκκρεμότητα και τώρα η προσοχή στρέφεται στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής με ακόμα τρεις παίκτες.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ενημέρωση το πάζλ της άμυνας άρχισε να στήνεται και η ανακοίνωση της απόκτησης του Πορτογάλου Μάριο Σέρτζιο θα γίνει στις αρχές της εβδομάδας. Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμα πως θα επηρεάσει το σχεδιασμό του Ιβάν είναι η πιθανή αποχώρηση του Σολωμού σε σχέση με τη βέβαιη ως σήμερα αποχώρηση του Πουρσαϊτίδη..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!