Ο «χορηγός των πρωταθλητών» ψηφίζει ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ και Bwin συνεχίζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία τους και μέσα στα πλαίσια αυτά, διοργανώθηκε σήμερα σχετική δημοσιογραφική διάσκεψη. H Bwin ως χορηγός της ομάδας μας πέραν της χορηγίας της θα προβάλλει και το κοινωνικό της πρόσωπο με έναν πρωτοποριακό τρόπο. Συγκεκριμένα, για κάθε εντός έδρας γκολ που θα σημειώνουν οι ποδοσφαιριστές μας, η bwin θα δίνει €100 σε συγκεκριμένα Ιδρύματα (Ιδρύματα Θεοτόκος, Fundraising και Συνδέσμου ατόμων με αυτισμό), μέχρι και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το νέο ανανεωμένο χορηγικό πακέτο παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί, από τον κ.Θωμά Τζόκα, Head of Management της bwin για την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και τον κ. Χριστόφορο Ποταμίτη Μέλος του ΔΣ του ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο και υπεύθυνο εμπορικού τμήματος, σε Συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του Alegra, στη Λευκωσία.

H bwin.com αποτελεί επίσημο Υποστηρικτή του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το νέο συμβόλαιο υπογράφηκε στις 4 Οκτωβρίου 2010 και θα ισχύει έως τo τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με προοπτική ανανέωσης για περισσότερα χρόνια.

Και οι δύο πλευρές, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένες με την ανανέωση της χορηγίας.

«Η ανανέωση αυτής της συνεργασίας, αποτελεί επιστέγασμα της συνέχισης της επιτυχημένης στρατηγικής που ακολουθεί η bwin.com, στον τομέα των χορηγιών. Πρόθεσή μας είναι άμεσα να ενισχύσουμε τη συνεισφορά μας στον αθλητισμό, τόσο στην Κύπρο όσο και σε άλλες χώρες, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για πρώτη φορά, μέσα από αυτήν τη χορηγία και σε συνεργασία με τα Ιδρύματα Θεοτόκος, Fundraising και του Συνδέσμου για άτομα με αυτισμό, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε πολύτιμη βοήθεια στα παιδιά της Κύπρου και σε όσους συνανθρώπους μας βρίσκονται σε ανάγκη», δήλωσε ο κ. Θωμάς Τζόκας, Head of Management της bwin για την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης.

Ο κ. Ποταμίτης, εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ δήλωσε: «Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για την ανανέωση της συνεργασίας μας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο με μια εταιρεία κολοσσό όπως την bwin. Είμαστε περήφανοι που έχουμε την bwin στο εταιρικό πρόγραμμα υποστηρικτών της ομάδας μας, γιατί η πραγματικότητα είναι ότι η bwin είναι αποδεδειγμένα μια εταιρεία που αναγνωρίζει την ανάγκη προβολής μέσω του ποδοσφαίρου συνδεόμενη με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, και την αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό. Το φετινό πρόγραμμα συνεργασίας μας επεκτείνεται και πέραν του ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή φιλανθρωπικών οργανώσεων και συνδέσμων, κάτι που ως ΑΠΟΕΛ όχι μόνο υποστηρίζουμε αλλά και επικροτούμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!