Ο David Biton η δεύτερη μεταγραφή

Ο 24χρονός Ισραηλινός επιθετικός Νταβιντ «Ντούντου» Μπιτόν είναι ο τελικά ο εκλεκτός του Γιοβάνοβιτς για να δώσει λύσεις (αν προλάβει) στο εύκολο γκολ που λείπει από την ομάδα μας. Ο Μπιτόν που ανήκει στη Βελγική Στάνταρ Λιέγης θα παραχωρηθεί στον ΑΠΟΕΛ υπό μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι ενώ υπάρχει και option αγοράς. Μετά από 24 μέρες αναμονής προστίθεται στο ρόστερ ένας επιθετικός και το ερώτημα πλέον είναι αν θα μπορέσει να δώσει ουσιαστικές βοήθειες σε μια ομάδα που παρουσιάζει εικόνα αποσύνθεσης. Ο Μπιτόν θεωρητικά είναι γνωστός στο τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ αφού ο Ισραηλινός ήταν στο ρόστερ της Βίσλα όταν τους αντιμετωπίσαμε προ διετίας. Ο Μπιτόν έμεινε στον πάγκο και στους δυο αγώνες αλλά εκείνη τη χρονιά ήταν βασικός στην πολωνική ομάδα.

Ο Μπιτόν ξεκίνησε την καριέρα του στην Μακάμπι Χαϊφα και στη συνέχεια μεταπήδησε στη γειτονική Μακαμπι Τελαβίβ. Τον Ιανουάριο του 2011 έκανε το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό όταν πήρε μεταγραφή στη Βελγική Σιαρλερουα  στην οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος (12 συμμετοχές, 5 γκολ).

Η Σιαρλερουά έπεσε κατηγορία και ο επόμενος σταθμός του Μπιτόν ήταν η Βίσλα στην οποία δόθηκε δανεικός (25 συμμετοχές, 11 γκολ). Στη συνέχεια η Σιαρλερουά πώλησε τον Μπιτόν στη Στάνταρ Λιέγης στην οποία ο Μπιτόν υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Φέτος μέχρι στιγμής είχε 11 συμμετοχές και 1 γκολ.

Από τα όσα είδαμε στα διάφορα video που κυκλοφορούν ο Μπιτόν αν και σχετικά ψηλός (1.86) είναι ταχύς με και χωρίς την μπάλα και χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα δυο του πόδια. Διαθέτει καλό σουτ και παίζει καλά με την πλάτη στο τέρμα αφού έχει την τεχνική για να βρεθεί σε θέση βολής. Όλα αυτά φυσικά είναι σχετικά αφού τα βιντεο δεν είναι αντιπροσωπευτικά.Η πορεία του Μπιτόν

 

Τα highlights του στη Βίσλα

 

 

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!