Πάθος και καλή απόδοση

Το πάθος όλων μας που στο τέλος της ημέρας θα φανερώσει πόσο θέλουμε τη νίκη-πρόκριση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του σημερινού αγώνα. Όλοι και κυρίως οι ποδοσφαιριστές μας που είναι από αυτούς που εξαρτάται πρωτίστως το αποτέλεσμα θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό. Οι μισητοί μας αντίπαλοι δηλώνουν σιγουριά για δεύτερη νίκη και έχουμε καθήκον να τους προσγειώσουμε στην πραγματικότητα. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να είμαστε σχεδόν αλάνθαστοι αφού πρέπει ιδανικά να διατηρήσουμε το μηδέν παθητικό. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να σκοράρουμε τουλάχιστον δυο τέρματα για να πάρουμε τον αγώνα στην παράταση…

Τα σενάρια είναι πολλά και το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο κάτι που δεν έγινε στους τελευταίους αγώνες. Τα αγωνιστικά πρόβλημα εξακολουθούν να υπάρχουν αφού ναι μεν οι Χαραλαμπίδης και Ζε Κάρλος θα βρίσκονται στην αποστολή αλλά σίγουρα δεν μπορούν να θεωρηθούν 100% έτοιμοι.

>

Ο Χαραλαμπίδης που αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα θεωρείται παίκτης βαρόμετρο αφού είναι από τους λίγους που μπορούν να βοηθήσουν τον Μακρίδη πάνω στον οποίο αναμένεται να προσαρμοστεί η άμυνα των αντιπάλων. Απόφαση της τελευταίας στιγμή θα είναι και η συμμετοχή ή όχι του Μαχλά ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να αγωνιστεί το πλάνο αναμένεται να προσαρμοστεί αναλόγως και με τον Τσόροβιτς να είναι στην κορυφή της επίθεσης έχοντας λίγο πιο πίσω του τον Μιροσάβλιεβιτς ο οποίος έδειξε ότι μπορεί να παίξει το ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα σε μεσαία γραμμή και επίθεση.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχια για όλους. Σε λίγες ώρες ριχνόμαστε σε μια μάχη από την οποία πρέπει να βγούμε νικητές. Ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρών και δε χρειάζεται να ανησυχεί κανείς.

Επαφές με Ζεβλάκοφ
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday o 32χρονός Μάρτιν Ζεβλάκοφ αξιολογείται σοβαρά από διοίκηση και τεχνική ηγεσία ενώ όλα συνηγορούν ότι είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που παρακολούθησε ο Χατζηπιερής στο πρόσφατο ταξίδι του στο Βέλγιο. Πρόκειται για επιθετικό που αγωνίζεται στη Dender η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος. Σε 11 αγώνες έχει σημειώσει 1 τέρμα ενώ το πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε στη Gent όπου σε 16 αγώνες πέτυχε 3 τέρματα.

Μια επιφανειακή ανάλυση των πιο κάτω στατιστικών δείχνουν ότι η αποδοτικότητα του Ζεβλάκοφ βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Η εξαετία 1999-05 μπορεί να θεωρηθεί το highlight της καριέρας όπου με τη φανέλα της Mouscron είχε τις περισσότερες χρονιές διψήφιο αριθμό τερμάτων. Το 2002 μάλιστα ως διεθνής με την Εθνική Πολωνίας και με προπονητή τον Έγκελ αγωνίστηκε βασικός στους τρεις αγώνες που έδωσε η ομάδα του.

Είναι δίδυμος αδερφός του Ζεβλάκοφ που αγωνίστηκε στο Ολυμπιακό Πειραιώς.

Season

Club

Games

Goals

1995/96

Polonia Warszawa

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!