Πάθος, πάθος και πάθος

Παρά το +3 που απολαμβάνει η Αελ οι διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν είναι ουσιαστικές και είναι για αυτό που ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο αγώνας την Τρίτη του Πάσχα είναι ορόσημο. Αυτοί που δεν διστάζουν να θέσουν τα δεδομένα στη σωστή διάσταση τονίζουν ότι η νίκη είναι απαραίτητη για την ομάδα μας αφού σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολο. Αυτό που πρέπει και μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον ΑΠΟΕΛ είναι το πάθος για τη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να δείξουν από το πρώτο λεπτό ότι θέλουν τη νίκη περισσότερο από τους αντιπάλους. Το πάθος για τη νίκη είναι ικανό να γύρει την πλάστιγγα υπέρ της δικής μας ομάδας και να εξισορροπήσει οποιεσδήποτε αγωνιστικές αδυναμίες.

Η ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας είναι τόσο σημαντική όσο και η αγωνιστική και είναι για αυτό που τα λόγια πρέπει να γίνουν πράξεις. Για διάφορους λόγους αυτό δεν έγινε εφικτό στους προηγούμενους αγώνες αλλά πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Ο κόσμος έχει να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στην προσπάθεια των παικτών στηρίζοντας τους και δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα στο ΓΣΠ. Τόσο οι παίκτες όσοι και εμείς πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό. Η διαιτησία και η όποια εξέλιξη του αγώνα δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει με τρόπο που να κάνει πιο δύσκολο τον μοναδικό στόχο.

Η πίεση για τη νίκη είναι τεράστια αλλά δεν πρέπει να επηρεάσει τους παίκτες. Το πάθος για τη νίκη και την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος μετά από 60 χρόνια πρέπει να επισκιάσει τα πάντα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!