Πάλι θα μας πιάσουν στον ύπνο;

Τίποτε από τα όσα είδαμε στον τελευταίο αγώνα με την Ομόνοια δεν έπρεπε να μας εκπλήξει και να μας βρει απροετοίμαστους. Ήταν ξεκάθαρο ότι θα συναντούσαμε μια εχθρική ατμόσφαιρα στις κερκίδες, στα θεωρεία και τη γνωστή πίεση που εξασκούν στους διαιτητές σε κάθε τους σφύριγμα. Δεν υπήρχε περίπτωση ο Καϊάφας να μην φανατίσει τους παίκτες του στην προσπάθεια του να αποφύγει την ήττα και ιδανικά να μας κερδίσει.  Είναι για αυτό που οι δηλώσεις περί ζούγκλας ήταν υπερβολικές και επιβεβαιώνουν ότι μας έπιασαν απροετοίμαστους. Το Σάββατο ανανεώνεται το ραντεβού με τον αιώνιο μας αντίπαλο και αυτή τη φορά οφείλουμε να είμαστε πιο έτοιμοι. Ναι, το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ είναι ο αιώνιος μας αντίπαλος έστω και αν ο στόχος του τα τελευταία χρόνια δεν είναι να κατακτά το πρωτάθλημα αλλά να το στερεί από εμάς.

Αυτό θα είναι και το κίνητρο τους το Σάββατο αφού γνωρίζουν πως αν δεν τους κερδίσουμε η διαφορά μας από την Αελ θα μεγαλώσει σε βαθμό που ίσως να είναι μη ανατρέψιμος. Το πάθος για τη νίκη προκύπτει μέσα από το κίνητρο για αυτήν και αναμένουμε ότι αυτό των παικτών μας θα είναι μεγαλύτερο..

Πέραν της κατάλληλης ψυχολογικής προετοιμασίας υπάρχει και η αγωνιστική πτυχή η οποία θα κρίνει ίσως ακόμα περισσότερα. Και πάλι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παρουσιαστεί πιο διαβασμένος έτσι ώστε να βρεθούν οι λύσεις στα όσα εφάρμοσε με επιτυχία η Ομόνοια στον τελευταίο αγώνα.

Τέλος δεν μπορεί κανένας διαιτητής να φοβηθεί να μας δώσει πέναλτι και να «ισοφαρίσει» το αρχικό λάθος με το να μην δώσει και ένα εις βάρος μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!