Πάμε για άλλα

Οι ήρωες του Βελιγραδίου επέστρεψαν στην Κύπρο το μεσημέρι της Πέμπτης και στο αεροδρόμιο της Λάρνακας έτυχαν της υποδοχής που τους αξίζει. Εκατοντάδες οπαδοί μας που βρέθηκαν εκεί δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα ενώ η αποστολή γνώρισε την αποθέωση. Από το βράδυ της Τετάρτης ολόκληρη η Κύπρος υποκλίνεται στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς της οποίας η πρόκριση στην επόμενη φάση θέτει νέες προοπτικές που όμοιες της δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά για την ομάδα μας. Τα οφέλη από τη σίγουρη συμμετοχή στους ομίλους του Europa Legaue είναι τεράστια αλλά αυτά μπορούν να περιμένουν ακόμα λίγο. Και αυτό γιατί ο στόχος για συμμετοχή στους αντίστοιχους ομίλους του Champions League παραμένει ζωντανός και όλοι αναμένουν με αγωνία την κλήρωση της Παρασκευής.

Ολυμπιακός, Κοπεγχάγη, Λέφσκι, Μακάμπι και Ζυρίχη είναι οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι και όλοι άρχισαν να εκδηλώνουν τις προτιμήσεις τους. Ελάχιστοι είναι αυτοί που θέλουν την ομάδα του Πειραιά και το ότι αυτό ισχύει και για τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών λέει πολλά.

Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος το ΑΠΟΕΛ χωρίς φόβο και με πάθος θα κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες του. Τα όσα είδαμε στο Παριζάνι απέδειξαν περίτρανα την ποιότητα της ομάδας μας και την καλή δουλεία που επιτελεί ο Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του. Η υπέρβαση έγινε εφικτή βασιζόμενη στο περσινό κορμό της ομάδας και παρά το ότι οι φετινές προσθήκες δεν ήταν σε θέση να βοηθήσουν, η ομάδα μας ανταποκρίθηκε στο έπακρο.

Σιγκορά, Ζόρζε, Γκρικάροβ και Μπρέσκα είναι πλέον πανέτοιμοι γεγονός που προσθέτει στον προπονητής μας ακόμα περισσότερες επιλογές. Αυτό γίνεται στην καταλληλότερη στιγμή αφού στον επόμενο αγώνα θα στερηθούμε των πολύτιμων υπηρεσιών των Πουρσαϊτίδης και Μπρούσερ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!