Πάμε για εκλογική συνέλευση

Η μεγάλη Δευτέρα σε διοικητικό επίπεδο πλησιάζει αφού τότε είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της εταιρείας. Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες έχουν γίνουν έντονες διεργασίες σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου έτσι ώστε να αποφευχθεί η εκλογική διαδικασία κάτι όμως που κατέστει αδύνατο αφού τέσσερα άτομα υπέβαλαν τελικά υποψηφιότητα. Πρόκειται για τους Κυριάκου (Success), Ποταμίτη, Σοφοκλείδη και Αντωνίου οι οποίοι παρά το ότι οι Ερωτοκρίτου και Γεωργίου παρουσιάζονται αρνητικοί στην είσοδο νέων ατόμων στο συμβούλιο υπέβαλαν τελικά υποψηφιότητες. Αυτό που αναμένουν όλοι πλέον αν δουν είναι πως θα χειριστεί ο πρόεδρος τα δεδομένα. Οι επιλογές του είναι δυο.

1. Να εισηγηθεί στη γενική συνέλευση να μην υπάρξουν εκλογές και να εισέλθουν στο συμβούλιο όλοι οι υποψήφιοι αλλά και αυτοί που είναι υπό επανεκλογή. Με αυτό τον τρόπο θα δείξει ότι αποδέχεται ακόμα και αυτούς που για διάφορους λόγους δεν επιθυμεί να έχει ως συνεργάτες.

2. Να ανοίξουν κάλπες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Σε αυτό το ενδεχόμενο όλα είναι ανοικτά έστω και αν η διοίκηση αναλώθηκε τις τελευταίες μέρες σε μάχη εξασφάλισης proxies έτσι ώστε να ελέγξει στον μέγιστο δυνατό βαθμό το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας.

Στη Γενική Συνέλευση επανεκλέγονται αυτόματα οι:Φοίβος ΕρωτοκρίτουΓιώργος ΓεωργίουΆντης ΠολυδώρουΑνδρέας ΣπυρίδηςΑνδρέας Χ’’ΚυριάκοςΚωνσταντίνος ΚωνσταντίνουΜάριος ΑθανασίουΆλκης ΦιλίππουΚώστας ΣχίζαςΜιχαλάκης Ραφαήλ

Υποψηφιότητα για επανεκλογή έχουν υποβάλει οι:Στέλιος ΖαμπάςΧρίστος Χ’’ΚυριάκοςΤάκης ΑντωνίουΓιάννης Πανταζής

Υποψηφιότητα για εκλογή έχουν υποβάλει οι:Κυριάκος ΚυριάκουΧριστόφορος ΠοταμίτηςΚωστάκης ΣοφοκλείδηςΑντώνης Αντωνίου 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!