Πάμε για ρεκόρ εσόδων

Μπορεί για τον πρόεδρο μας να είναι ταμπού η οποιαδήποτε αναφορά στο οικονομικό αλλά εμείς δεν θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε αφού από το ρευστό ξεκινούν όλα. Ο Γιοβάνοβιτς και η αρμάδα του έβαλαν σκοπό να σπάσουν και τα ταμεία και θα το κάνουν. Ο νέος θρίαμβος φέρνει στα ταμεία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ακόμα 400 χιλιάδες ευρώ! Είναι πολλά τα εκατομμύρια και η σούμα μεγαλώνει αλλά είμαστε σίγουροι ότι οι υπεύθυνοι δεν θα χάσουν το λογαριασμό! Μετά τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής που ισοδυναμούσε με ένα πριμ της τάξης των 800 χιλιάδων ευρώ ήρθαν άλλες 800 χιλιάδες από τις δυο ισοπαλίες με Σαχτάρ και Πόρτο. Το συνολικό μπόνους που δίνει η Ουεφα ως κίνητρο για τη βαθμολογική συγκομιδή έφτασε ήδη το 1.6 εκατομμύρια ευρώ και όλα συνηγορούν ότι το ποσό αυτό θα μεγαλώσει.

Ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του έφεραν στα ταμεία της ομάδας την τελευταία τριετία περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ! Πρόκειται για ένα ασύλληπτο για τα κυπριακά δεδομένα ποσό που αναγκάζει τους διοικούντες να είναι ακόμα πιο προσεκτικοί στο τρόπο διαχείρισης των οικονομικών θεμάτων.

Η εντυπωσιακή σούμα τους στέλλει επίσης το μήνυμα ότι η επένδυση και η υλοποίηση των εισηγήσεων Γιοβάνοβιτς  μόνο σε καλό μπορεί να μας βγει. Ακόμα και η υπέρβαση που έγινε με τις τρεις τελευταίες μεταγραφές με το συνολικό κόστος να πλησιάζει τις 800 χιλιάδες ευρώ είναι κάτι που επιβαλλόταν προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που εντοπιστήκαν. Ψες μάλιστα ήταν η σειρά του Πάρντο να μας επιβεβαιώσει την ορθότητα της δικής του μεταγραφής.

Σε μια εποχή λοιπόν που όλοι άλλοι επιχειρούν με κουτοπονηριές και ακάλυπτες επιταγές να ικανοποιήσουν τα κριτήρια της Ουεφα, ο ΑΠΟΕΛ έχει εκατομμύρια ευρώ στους τραπεζικούς του λογαριασμούς!

Dragon Killer

Το ίδιο εντυπωσιακά με τον Αλμείδα μπορούν να χαρακτηριστούν τα δυο νέα wallpapers που κάναμε με αφορμή το γκολ ενάντια στους δράκους του Πόρτο. Θαυμάστε τα και χρησιμοποιήστε τα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!