Πάμε για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται σήμερα το απόγευμα (15:00) στον τελικό κυπέλλου καλαθόσφαιρας απέναντι στον απόλλωνα και το μόνο που έχουμε όλοι στο μυαλό είναι να βάψουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς γαλαζοκίτρινο. Ο κόσμος βρίσκεται στις επάλξεις και μετά το χτεσινό ρεσιτάλ στο Λευκόθεο και τη νίκη πρωταθλήματος πάνω στους χόχους, θα κατακλίσει σε λίγες ώρες το Ελευθερία για να σπρώξει την ομάδα μας να κατακτήσει το 12οκύπελλο στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Ο παλμός και η αποφασιστικότητα του κόσμου σε τέτοιους αγώνες παίζουν καταλυτικό ρόλο και δίνουν έμπρακτη στηρίξει στους καλαθοσφαιριστές μας με τον τσαμπουκά που εκπέμπουν. Η ομάδα μας έχει κλείσει ήδη μια δεκαετία από την τελευταία φορά που κατέκτησε το τρόπαιο του Κυπέλλου Κύπρου.  Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για το Σωματείο μας να ξεκινήσουν να χρωματίζονται οι τίτλοι γαλαζοκίτρινοι έτσι ώστε οι προσπάθειες όσων βρίσκονται κοντά στα αθλητικά τμήματα του ΑΠΟΕΛ να επιβραβεύονται με κατακτήσεις τροπαίων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αναμένουμε ότι θα δούμε έναν σοβαρό και διαβασμένο ΑΠΟΕΛ, την εικόνα δηλαδή που προβάλει η ομάδας μας από την αρχή της σεζόν. Η προσθήκη του Ελλαδίτη διεθνή σέντερ Αντρέα Γλυνιαδακη στο ρόστερ της ομάδας μας αποτελεί αναμφίβολα μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές που έγιναν ποτέ στον ΑΠΟΕΛ και προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στο σύνολο του Τόνυ Κωνσταντινίδη. Πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη με πλούσιες παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις όπως η Euroleague,  Ευρωμπάσκετ, NBA και Ελληνικό πρωτάθλημα που αναμένετε να δώσει ουσιαστικές λύσεις κάτω από τα καλάθια.

Σε τέτοια παιχνίδια εκείνο που σχεδόν πάντα παίζει σημαντικό ρόλο είναι η αυτοσυγκέντρωση των παιχτών μας τόσο επιθετικά αλλά και αμυντικά. Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει πολύ καλές μονάδες που έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο με τα δεδομένα της Κύπρου φέτος και θα πρέπει και σήμερα να επιβεβαιώσουν την καλή αγωνιστική συμπεριφορά που τους χαρακτηρίζει

Είναι δεδομένο ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν θα αφήσει ούτε ένα εισιτήριο απούλητο έτσι ώστε να βρεθεί στις εξέδρες του Ελευθερία και να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της φετινής χρονιάς. Η προπώληση των εισιτηρίων του τελικού συνεχίζεται στο Orange Shop και  το Σωματείο, μέχρι και τις 12:00 σήμερα. Όσοι για οποιονδήποτε  λόγο δεν καταφέρουν να τα εξασφαλίσουν μέχρι εκείνη την ώρα,  θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία και στο Λευκόθεο από τις 13:00 – 15:00 (νοημένου ότι θα έχουν απομείνει μέχρι εκείνη την στιγμή)

Ώρα για τον πρώτο γαλαζοκίτρινο τίτλο. Όλοι Ελευθερία για να φωνάξουμε μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!!

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!