Πάμε και για το Ευρωπαϊκό Back 2 Back

Μια μέρα πριν από τον πρώτο αγώνα των play off του Champions League και ολόκληρο το ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΟ οικοδόμημα βρίσκεται στην πρίζα γεμάτο αγωνία.

Η ομάδα μας βρίσκεται από το Σάββατο στο Καζακστάν και χτες βράδυ είχε την πρώτη της επαφή με το Astana Arena. Ένα εντυπωσιακό, καινούριο γήπεδο με χωρητικότητα 30,000 θεατών και με πλαστικό χλοοτάπητα. Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την ευκαιρία να πατήσουν το τερέν του γηπέδου και να προπονηθούν στον ιδιαίτερο αυτό αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής μας είδε τον Καρλάο να συμμετέχει κανονικά στην χτεσινή προπόνηση και έτσι οι επιλογές του παραμένουν ακέραιες. Σε αγώνες όπως ο αυριανός δεν έχει και πολύ σημασία το ποιοι θα αγωνιστούν. Ο ΑΠΟΕΛ έμαθε να αντιμετωπίζει τέτοιες προκλήσεις και για τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές μας δεν είναι κάτι το πρωτοφανές. Οι εμπειρία της περσινής περιόδου αλλά και οι προηγούμενες συμμετοχές στους ομίλους έχουν εμβολιάσει τον ΑΠΟΕΛ με αρκετή εμπειρία.

Η επιλογές του Πασιέντζα για την αρχική εντεκάδα θα πρέπει να είναι έτοιμες να δώσουν τα πάντα για την νίκη. Όσοι επιλέγουν να αγωνιστούν οφείλουν να ανταποκριθούν στον βαθμό δυσκολίας ενώ τέτοιου αγώνα και να παρουσιαστούν έτοιμοι για να θέσουν τις βάσης πρόκρισης στον επαναληπτικό. Η επιπολαιότητα και η έλλειψη σεβασμού στον αντίπαλο, όποιος και αν είναι αυτός, είναι στοιχεία που μπορούν να τιμωρήσουν κάθε ομάδα. Είμαστε και εμείς θύτες τέτοιων περιστατικών στο παρελθόν που μας στοίχησαν προκρίσεις και επιτυχίες.

Η εμπειρία αρκετών “παλιών” και η θέληση και δίψα των “καινούριων” είναι τα όπλα με τα οποία ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο που θα τον οδηγήσει για πρώτη φορά σε μια δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!