Πάμε Λάρνακα για το δεύτερο

Η αρχή έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο Λευκόθεο με την ομάδα να ανακηρύσσεται άξια πρωταθλήτρια στην καλαθόσφαιρα. Η ομάδα του Στυλιανίδη επιβλήθηκε δύσκολα αλλά δίκαια του Κεραυνού με 79-70 και πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από εφτά χρόνια φαγούρας. Μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλά ερωτηματικά και που στην πορεία τα διοικητικά προβλήματα απείλησαν ακόμα και με κλείσιμο του τμήματος ολοκληρώθηκε ψες με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Ο έκτος παίκτης της ομάδας μας ήταν για ακόμα μια φορά συγκλονιστικός. Το Λευκόθεο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και οι οπαδοί μας έσπρωξαν με τον τρόπο τους την ομάδα στον τίτλο.

Ούτε όταν η διαφορά των 23 πόντων του πρώτου ημίχρονο εξανεμίστηκε στην επανάληψη δεν μπόρεσαν να ανατραπούν τα δεδομένα αφού η θέληση για τη νίκη, έκαμψε τις προσπάθειες του αντιπάλου. Οι βάσεις για τη νίκη μπήκαν στο πρώτο δεκάλεπτο όταν η ομάδα μας μπήκε δαιμονισμένη στο γήπεδο και παίζοντας καταπληκτική άμυνα πήρε μια διαφορά 20 πόντων.

Από τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου μέχρι και το τέλος ο Κεραυνός επιχείρησε αντεπίθεση διαρκείας και στο τέλος κατάφερε να κατεβάσει τη διαφορά μέχρι και τους 5 πόντους. Στο τέλος όμως η ομάδα μας πιο ψύχραιμη και εύστοχη πήρε το ζητούμενο.

Με τη λήξη του αγώνα κόσμος και παίκτες έγιναν ένα και το Λευκόθεο θύμισε εποχές άλλων δεκαετιών. Τα πανηγύρια άρχισαν και στόχος όλων είναι να συνεχιστούν και σήμερα αφού παίρνει σειρά το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιοβάνοβιτς είναι σημαντικά αλλά αυτό δε σημαίνει και πολλά πράγματα. Ένα καλό και σοβαρό ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να επιστρέψει στη Λευκωσία πρωταθλητής. Περίπου 3 χιλιάδες οπαδοί μας θα γεμίσουν ασφυκτικά την κερκίδα που μας αναλογεί για να βρεθούν ακόμα μια φορά στο πλευρό των παικτών που μας έκαναν πιο περήφανους από κάθε άλλη φορά φέτος.

Αναμονή λοιπόν ακόμα λίγες ώρες για όλους μας με την ελπίδα ότι απόψε οι εορτασμοί θα κορυφωθούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!