Πάμε στο +10 με μια 11άδα λιοντάρια!

Αγαπημένος μας αριθμός σήμερα το βράδυ 7 Οκτωβρίου 2010 θα είναι αναμφίβολα το 10! Και μιλάμε για γνήσιο 10 το καλό και καμιά σχέση με τα πρακτορεία στοιχημάτων του Ομονοιάτη Νίκου Χαραλάμπους. Το σκηνικό είναι ολοκάθαρο. Κερδίζουμε τους ανύπαρκτους, φεύγουμε 10 βαθμούς απ΄αυτούς και τους τελειώνουμε, μένουμε μόνοι στην 1η θέση και δεν κατεβαίνουμε με τίποτε από εκεί.. Αυτή είναι η επιθυμία όλων στον ΑΠΟΕΛ. Από την επιθυμία στην πράξη όμως υπάρχει μια απόσταση 90 λεπτών στο γήπεδο εκεί όπου περιμένουμε να δούμε 11 πραγματικά λιοντάρια, έτοιμα να κατασπαράξουν το ομονοιάτικο πτώμα. Αν λειτουργήσουν σαν λιοντάρια οι παίκτες μας, δεν έχει καμιά μα καμιά πιθανότητα ο Σκοπιανός να μιλήσει για νέα αρχή αλλά θα παραδεχθεί ότι όλα τέλειωσαν νωρίς..

Στο μυαλό πολλών, ήρθαν αυτέ στις μέρες τα διάφορα σενάρια που λένε ότι σε ένα ΑΠΟΕΛ-ομόνοια καταφέρνει να ξυπνά ο χαμένος. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην δώσουμε την ευκαιρία να δικαιωθούν όσοι το πιστεύουν επαναλαμβάνοντας την άποψη ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος σαν ομάδα και αν το θελήσουν οι παίκτες μας, ρίχνουν τον αντίπαλο σε ένα σκουπιδότοπο που δεν θα έχει διέξοδο για να διαφύγει.

Ο Ιβάν, ξέρει, εμείς προβλέπουμε την 11άδα

Προς μεγάλη απογοήτευση των αντίπαλων, έγιναν σχεδόν όλοι καλά οι ποδοσφαιριστές τους οποίους τρέμουν. Ο Αλωνεύτης πρώτος και καλύτερος είρπα και έδειξε στο Γιοβάνοβιτς ότι είναι πανέτοιμος αν τον χρειαστεί. Το ίδιο ο Πίντο και το ίδιο ο Μπούντιμιρ. Τι θα κάνει ο κόουτς με την 11άδα, ο ίδιος και κανένας άλλος το γνωρίζει. Εμείς μόνο θα προβλέψουμε ένα πιθανό σενάριο για τους ποδοσφαιριστές που έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να ξεκινήσουν τον μεγάλο αγώνα.

Ο Πάρντο  δεδομένος, όπως και ο Νεκτάριος αλλά και ο Καρυπίδης που έχει να δώσει απαντήσεις σε εκείνους που τον μείωσαν αγωνιστικά και οικονομικά. Δεδομένος και ο Σολωμού που κέρδισε τη θέση από το Μάριο Σέρτζιο και εκτός απροόπτου ο Ζουέλα ξαναγίνεται βασικός, δίπλα στον Καρυπίδη. Κάποιοι όμως προβλέπουν μετακίνηση του Μοράις στο κέντρο της άμυνας και επαναφορά του Έλιο Πίντο στα χαφ μαζί με τον Τζιόλη. Δεν το αποκλείουμε αλλά το θεωρούμε κάπως τραβηγμένο.

Αν ο Ιβάν  επαναφέρει το 4-2-3-1, τότε ο Μπενασούρ ξαναγίνεται 11αδάτος με τον Μαντούκα αριστερά (δύσκολο να ξεκινήσει βασικός ο Στάθης) και δεξιά τον Χαραλαμπίδη αν ο Ατόρνο παίξει στην κορυφή. Αν ο Μπούντιμιρ είναι πανέτοιμος όπως λέγεται, τότε ο Παραγουανός πάει δεξιά και ο Μπίδης μένει στον πάγκο. Αυτό είναι το σενάριο στο 4-2-3-1. Αν ξαναδούμε το 4-4-2 τότε μένει στον πάγκο ο Μπενασούρ και θα δούμε Μπούντιμιρ ή Σολάρι με τον Ατόρνο επιθετικό δίδυμο.Η ουσία είναι ότι έχει πολλές λύσεις και επιλογές ο κόουτς έστω αν λείπουν ο Μπόρδα με τον Κλουκόφσκι. Εναπόκειται να μάθουμε γύρω στις 5 την 11άδα και στις 6 όταν ο ανεπαρκής διαιτητής Χρυσοστόμου σφυρίξει, ελπίζουμε να δούμε τα λιοντάρια του Γιοβάνοβιτς να κάνουν σκόνη και θρύψαλα τον μισοδυαλυμένο αντίπαλο.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!