Πέντε στροφές πριν τα play offs

Μετά την τραγική εμφάνιση και απώλεια βαθμών στον αγώνα με την ομόνοια έγινε αντιληπτό σε όλους ότι μόνο με ένα μεγάλο σερί νικών θα μπορούσαν να ανατραπούν τα αρνητικά δεδομένα για την ομάδα μας. Οι τρεις σερί νίκες στους αγώνες που ακολούθησαν, έστω και αν η απόδοση του ΑΠΟΕΛ κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, βοήθησε στο να μειωθεί η διαφορά από την ανόρθωση που έχασε έναν αγώνα. Το -3 κρίνεται ως διαχειρίσιμο ενώ η δυναμική φαίνεται να είναι υπέρ της ομάδας μας. Τα δεδομένα πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εξακολουθεί να είναι η ίδια. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται να μεγαλώσει το σερί νικών του έτσι ώστε να ελπίζει ότι η ομάδα του Κάκου δεν θα αντέξει την πίεση. Οι αγώνες των δυο ομάδων μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας είναι οι ακόλουθοι:

ΑΠΟΕΛ                                  Ανόρθωση          Άχνα (εντός)                   Αγία Νάπα (εντός)Αεκ (εκτός)                     Άχνα (εκτός)Αελ (εντός)                     Αεκ (εντός)Αεπ (εντός)                     Αελ (εκτός)Ανόρθωση (εκτός)           ΑΠΟΕΛ (εντός)

Όπως είναι ήδη γνωστό η ανόρθωση ακολουθεί τους αγώνες μας ενώ στην 26η αγωνιστική θα πάμε στο Παπαδόπουλος. Προηγουμένως ο αγώνας με την Αεκ είναι αυτός που κατά τον κόσμο θεωρείται ο πιο δύσκολος.  Και οι δυο ομάδες έχουν επίσης να αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Αελ η οποία θα είναι στα play offs. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πρόγραμμα με τον ίδιο βαθμό δυσκολίας όσον αφορά τις ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Το ότι οι δυο εκτός έδρας αγώνες μας είναι με την Αεκ και την Ανόρθωση τις οποίες παραδοσιακά δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε στην έδρα τους είναι κάτι που ισχύει αλλά αυτό πρέπει να αποτελέσει ακόμα ένα κίνητρο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!