Πέρασε η εισήγηση Ζιβανάρη

Επικοινωνιακό πυροτέχνημα ή η αρχή για μια νέα τάξη πραγμάτων; Ο λόγος για τη σύσταση της γνωστής πλέον επιτροπής από επώνυμους οπαδούς της ομάδας μας, όπως την είχαμε περιγράψει από τη Δευτέρα. Η απάντηση στο πιο πάνω ερώτημα θα δοθεί με πράξεις σε βάθος χρόνου αφού όπως έσπευσε να δηλώσει αμέσως με το πέρας της συνάντησης ο Κρίς Τριανταφυλλίδης τα όποια οφέλη προκύψουν θα είναι μεσομακροπρόθεσμα. Παρά τις επιφυλάξεις των Χάρη Φωτίου και Πρόδρομου Πετρίδη ως προς τη λειτουργικότητα και αρμοδιότητα της επιτροπής, η σύσταση της κρίθηκε ως επιβεβλημένη.

Ο Πετρίδης μάλιστα θέλοντας να τονίσει την αναγκαιότητα πιο άμεσων και ριζικών λύσεων πρότεινε όπως συγκεκριμένος αριθμός των παρευρισκομένων, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου ενισχύσουν το υφιστάμενο συμβούλιου. Η εισήγηση δεν βρήκε ανταπόκριση για ευνόητους λόγους…

>

Ο Κυριάκος Ζιβανάρης οριοθετώντας τους τομείς ευθύνης της προτεινόμενης επιτροπής εστίασε την προσοχή του στον οικονομικό τομέα, αφού διαμέσου του σώματος αυτού θα διαμορφώνεται ο ετήσιος προϋπολογισμός, οι πιθανές εισροές μετρητών (αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) και εμπορικών συμφωνιών. Για να αποφευχθούν οι οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις άτομα από το εκάστοτε διοικητικό θα συμμετέχουν στις συζητήσεις που θα γίνονται. Επειδή συγκεκριμένα άτομα έθεσαν τον προβληματισμό τους για τη «διάρκεια ζωής» της επιτροπής και αν αυτή συνδέεται με τη θητεία της υφιστάμενης διοίκησης (μέχρι το Φεβρουάριο) λέχθηκε ότι θα αποτελεί συμβουλευτικό σώμα και για τις εκάστοτε διοικήσεις.

Η αναγκαιότητα για κάποιες άμεσες κινήσεις που θα δείξουν ότι είμαστε ενωμένοι και δυνατοί οδήγησε τους παρευρισκομένους στην υιοθέτηση της εισήγησης του Χριστόδουλου Συμεωνίδη, να δώσουν όσοι το επιθυμούν το παρών τους στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας. Αυτό αποδεικνύει ότι παίκτες και τεχνική ηγεσία επηρεάστηκαν από όλα όσα συμβαίνουν.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα η άτυπη γενική συνέλευση αναβάλλεται αφού δεν υπάρχει λόγος σύγκλισης της και η προσοχή στρέφεται στην ανατροπή του κλίματος έτσι ώστε τη Δευτέρα να κερδίσουμε τον μισητό μας αντίπαλο.

Ευρωπαϊκή ήττα στο μπάσκετ
Πολύ δυνατή αποδείχθηκε η γαλλική Βισί για την καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ και το τελικό σκορ, 52-66, δείχνει τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Φαντάζει σχεδόν αδύνατον η ομάδα μας να κερδίσει μέσα στη Γαλλία με περισσότερους από 14 πόντους και έτσι οι όποιες ελπίδες για πρόκριση έχουν χαθεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!