Πέφτει αυλαία με το παράρτημα

Μπορεί η προσοχή όλων να είναι στραμμένη στον προγραμματισμό και πως η ομάδα μας θα μπορέσει να κάνει και πάλι την ευρωπαϊκή υπέρβαση, αλλά σήμερα πέφτει και επίσημα η αυλαία του πρωταθλήματος. Η ανωτερότητα μας καθιστά τον αγώνα απέναντι στο ποδοσφαιρικό παράρτημα διαδικαστικού χαρακτήρα αφού είμαστε εδώ και πολύ καιρό πρωταθλητές. Μπορούμε και αξίζει όμως να βάλουμε για λίγες ώρες στο περιθώριο τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και να ασχοληθούμε με τον αγώνα. Και αυτό γιατί όταν έχουμε απέναντι μας τον αιώνιο αντίπαλο υπάρχει κίνητρο και μάλιστα μεγάλο. Θέλουμε να τους κερδίσουμε για τέταρτη συνεχόμενη φορά και για να γίνει αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουν όλοι. Ο Γιοβάνοβιτς τόνισε την ανάγκη να μην γυρίσει την πλάτη στους ποδοσφαιριστές ο κόσμος μετά τη φιέστα. Δυστυχώς αυτό έγινε στον αγώνα με την Αεκ και όλα συνηγορούν ότι και σήμερα ο κόσμος θα είναι ελάχιστος. Το εργάσιμο της ημέρας και όχι μόνο πιθανόν να επηρεάσουν ακόμα περισσότερα την προσέλευση του κόσμου, αλλά υπάρχουν και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. Είναι για αυτούς που θα πρέπει να προσπαθήσουν οι ποδοσφαιριστές μας έτσι ώστε να κλείσουν μια άψογη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Όπως και με την Αεκ έτσι και σήμερα ο Γιοβάνοβιτς θα δοκιμάσει κάποια πράγματα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε συγκεκριμένους παίκτες. Ο Σολωμού για παράδειγμα αναμένεται να πάρει και σήμερα θέση βασικού κάτι που αναμένεται να γίνει και με τον Κίσσα.

Συνεχίζονται οι διεργασίεςΣτο μέτωπο του προγραμματισμού συνεχίζονται σε καθημερινούς και έντονους ρυθμούς οι διεργασίες αφού αύριο κλείνει ο Αρχάγγελος και το ιδανικό σενάριο είναι αυτό με το οποίο θα κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες. Οι διαπραγματεύσεις με αυτούς που αποφασίστηκε να προταθεί συμβόλαιο συνεχίζονται και κάποιες περιπτώσεις βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν θετικά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!