Πήγαν όλα στραβά

Πριν τον αγώνα με την Αελ ελάχιστοι θα έμεναν ευχαριστημένοι με την ισοπαλία αλλά από χτες όλοι τονίζουν τα θετικά του 2-2 αφού εκ των υστέρων αποφύγαμε τα χειρότερα. Η ομάδα μας βρέθηκε πιο κοντά από ποτέ στη δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα αλλά η κεφαλιά του Γκριτσάροφ στις καθυστερήσεις απένειμε δικαιοσύνη. Και αυτό γιατί όσο άσχημη και αν ήταν η απόδοση μας (που ήταν) δεν αξίζαμε να χάσουμε. Οι κομπλεξικοί δηλώνουν ότι ήταν η Αελ που έδειξε στοιχεία μεγάλης ομάδας αλλά αυτό ισχύει μόνο στο διεστραμμένο μυαλό τους. Με ένα πέναλτι που ανακάλυψε ο Παναγή και φοβήθηκε να το κρίνει ο σχολιαστής της LTV, βάλαμε τον αντίπαλο μέσα στο παιχνίδι. Και επειδή τα πάντα κρέμονται σε τέτοιες περιπτώσεις από μια κλωστή βρεθήκαμε και πίσω στο σκορ. Το ΑΠΟΕΛ έμεινε πολύ πίσω από τις πραγματικές του δυνατότητες και είναι για αυτό που ο κόσμος νιώθει ότι υπό τις περιστάσεις το Χ είναι καλό αποτέλεσμα. Δυστυχώς για την τεχνική ηγεσία και όχι μόνο όλοι οι ποδοσφαιριστές υστέρησαν και είναι εδώ που είτε κάποιος επιχειρεί να αναζητήσει τα αίτια ή δικαιολογεί τα πάντα ως μια κακιά παρένθεση.

Γράφουμε εδώ και καιρό ότι το 4-4-2 στερεί από την ομάδα ένα βασικό της χαρακτηριστικό που είναι η κατοχή της μπάλας που οδηγεί σε επιθέσεις και πίεση του αντίπαλο. Χτες τίποτα δεν δούλεψε και ούτε όταν το 4-4-2 έγινε 4-5-1 δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σωστά. Η ομάδα ήταν για 90 λεπτά κομμένη στα δύο και μόνο από στατικές φάσεις μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Οι αλλαγές δεν βοήθησαν αφού αποδείχτηκε ότι ο Μαρσίνιο δεν ήταν τόσο έτοιμος όσο νόμιζε ο Γιοβάνοβιτς. Μοιραία ο Σολάρι αναλώθηκε σε πράγματα που δεν τον κάνουν αποτελεσματικό, ο Αλμέιδα έγινε αλλαγή έστω και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, ενώ ο εκνευρισμός των παικτών έδωσε αφορμή στο διαιτητή να μοιράζει κίτρινες με τη σέσουλα.

 Όποιος σχεδιασμός και αν υπήρχε δεν δούλεψε και πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους αρχικά στον αγώνα του παραρτήματος με τον Απόλλωνα και στη συνέχεια στην επόμενη αγωνιστική. Για όσους αναμένουν κάτι σήμερα θεωρούμε ότι μόνο με θαύμα οι δωδεκάδα που θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα ( βάζουμε μέσα και τον Τσαγγάρη) δεν θα τα καταφέρουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!