Πήραν τα μυαλά μας αέρα

Ξάφνιασαν κάποιους οι τελεταίες δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος έκρινε ως αρνητική εξέλιξη το ότι ο ΑΠΟΕΛ θα είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης του Champions League μέχρι και τον τρίτο προκριματικό. Όπως εντοπίζουμε εδώ και λίγο καιρό σημαντική μερίδα των οπαδών μας θέλει να ζήσει ξανά την τρομακική εμπειρία των ομίλων και αυτό έχει γίνει έμμονη ιδέα. Πολλοί μιλούν έχοντας ως δεδομέμο το ευρωπαϊκό σαφάρι και προγραμματίζουν άδειες και εξοικονομούν χρήματα για να είναι παρών σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες! Είναι αυτοί παράλληλα που αν αποκλειστούμε θα πέσουν σε κατάθλιψη και θα το θεωρήσουν ως αποτυχία.

  Ο Γιοβάνοβιτς λοιπόν υπενθύμισε ότι το επίπεδο μας παρόλο που ανέβηκε δεν έχει φτάσει σε καμία περίπτωση αυτό άλλων ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση και ανήκουν στους λεγόμενους δυνατούς. Θέλει και αυτός με τη σειρά του να βάλει τα πράγματα στη σωστή κατά την άποψη του βάση αφού διαπιστώνει ότι κάπου έχουμε ξεφύγει. Πως να μην έχουμε ξεφύγεί επίσης όταν εδώ και ένα μήνα το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ περιστρέφεται γύρω από συγκεκριμένα ξένα πρωταθλήματα και το ποιες ομάδες θα κατακτήσουν ή όχι το πρωτάθλημα…

Επιβάλλεται όμως να υπάρχουν στόχοι και αυτοί να είναι ψηλοί και είναι για αυτό που και ο ίδιος ο προπονητής μας δηλώνει σε κάθε αφορμή ότι στόχος είναι η πρόκριση στου ομίλους του Champions League.

Και υπομονήΣτο καυτό θέμα των μεταγραφών θα πούμε ότι δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα αλλά και το ότι Γιοβάνοβιτς και Κυριακίδης αναγνωρίζουν ως σημαντική ημερομηνία την έναρξη της προετοιμασίας. Ημερομονία ορόσημο είναι η 19η Ιουνίου όπου η ομάδα αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες ή σχεδόν όλες οι προσθήκες. Σε διαφορετική περίπτωση κάποιος θα μπορεί άνετα να ισχυριστεί ότι αρχίζουν την ευρωπαϊκή πρόκληση χωρίς να έχουμε κάνει έγκαιρα όλα όσα έπρεπε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!