Πήρε τον παίκτη που ήθελε

Οι μεταγραφές γίνονται για να ικανοποιούνται οι απαιτήσεις του προπονητή και η διοίκηση μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται πλήρως στα θέλω του Γιοβάνοβιτς. Έτσι με τα σημαντική προσθήκη του Τρισκόφσκι ακολούθησε μια ακόμα πιο σπουδαία. Και αυτό γιατί ο Γκουσταβό Μαντούκα θεωρείται παίκτης κλάσης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή. Οι διαπραγματεύσεις μετά που βρήκαμε τις απαραίτητες άκρες με τους μάνατζερ εντατικοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες και η έλευση του μάνατζερ του στην Κύπρο το μεσημέρι της Τετάρτης έκρινε θετικά το όλο θέμα. Ο Μαντούκα θα είναι παίκτης του ΑΠΟΕΛ για τα επόμενα 3 χρόνια! νοουμένου ότι θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στο οικονομικό ικανοποιήθηκαν και με το παραπάνω οι απαιτήσεις του αλλά λόγω Χαρίλαου Σταυράκη θα μείνουμε ως εδώ!

Γεννημένος στης 8 Ιουνίου 1980 στην Βραζιλία(κατέχει Ιταλικό Διαβατήριο) και με ύψος 1.82, ο Μαντούκα μεταπήδησε από τις μικρές κατηγορίες της Πορτογαλίας στην Πάκος Φερεϊρα το 2003. Η αμέσως επόμενη χρονιά τον βρήκε στην Μαρίτιμο ενώ τον Ιανουάριο του 2006 πήρε μεταγραφή για την Μπενφίκα. Εκεί έμεινε μέχρι και το καλοκαίρι ενώ τον Αύγουστο πήγε ως δανεικός για την ΑΕΚ Αθηνών. Με μια πολύ καλή πρώτη χρονιά «ανάγκασε» την ΑΕΚ να πληρώσει το ποσό των €800,000 για να τον αποκτήσει. Η επόμενη του χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη ενώ το 2008-2009 την ξεκίνησε τραυματίας. Σιγά σιγά ανέβασε ρυθμούς και η φετινή χρονιά κινήθηκε σε καλά επίπεδα και ξεχώρισε σε ορισμένα παιχνίδια.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Τι παίρνει το ΑΠΟΕΛ
Παίρνει ένα παίκτη εργαλείο, καλό χαρακτήρα και που σχεδόν ποτέ δεν δημιούργησε προβλήματα Αγαπημένη του θέση να αγωνίζεται σαν αριστερό χαφ έχοντας ωραία σέντρα και καλά χτυπήματα στα στημένα. Ωστόσο σαν Βραζιλιάνος έχει καλή κάθετη πάσα και γλυκό αριστερό πόδι τα οποίο του επιτρέπουν να παίξει και ως δεκάρι πίσω από τους επιθετικούς. Τέλος μπορεί να τα βγάλει πέρα και σαν περιφερειακός επιθετικός αλλά και δεξί χαφ. Χωρίς να είναι η καλύτερη του θέση συγκλίνοντας προς την περιοχή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αφού έχει καλό σουτ εκτός περιοχής.

Τυπικότητες στη γενική συνέλευση
Όπως αναμενόταν η γενική συνέλευση επιβεβαίωσε την επανεκλογή της διοίκησης Ερωτοκρίτου με τις γνωστές προσθήκες σε επίπεδο νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου. Στη συνέλευση ο πρόεδρος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε με επιφανειακές περισσότερο αναφορές στα όσα πήγαν καλά αλλά και στραβά, αφήνοντας περισσότερο χρόνο στη διαλογική συζήτηση. Οι ελεγκτές ανακοίνωσαν κέρδη της τάξης των 5.5 εκατομμυρίων ευρώ για το οικονομικό έτος 2009, τα οποία προήλθαν από τη συμμετοχής μας στους ομίλους.

Όσον αφορά τις ερωτήσεις από τους μετόχους αυτές επικεντρώθηκαν στα θέματα προγραμματισμού, τηλεοπτικών δικαιωμάτων, επικοινωνίας αλλά και καλύτερης οργάνωσης στο θέμα μεταγραφών. Έστω και με κάποια δυσκολία ο Φοίβος Ερωτοκρίτου τοποθετήθηκε στα περισσότερα θέματα ικανοποιητικά είτε δικαιολογώντας την ορθότητα κάποιων αποφάσεων της διοίκησης, είτε παραδεχόμενος αδυναμίες (επικοινωνιακό, τεχνικός διευθυντής) τις οποίες θα επιχειρήσει να βελτιώσει.

Ο πρόεδρος επιβεβαίωσε ουσιαστικά τη συμφωνία με την LTV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης εξαετίας, χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία καλή. Επιβεβαιώθηκε επίσης η βούληση για τη δημιουργία του αθλητικού κέντρου στην Κοκκινοτριμηθιά χωρίς όμως να υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ξέχασαν ή δεν έκριναν άξια αναφοράς την προαναγγελθείσα απόφαση για συμμετοχή του Πρόδρομου Πετρίδη στις συνεδρίες της εταιρείας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!