Πίστευε, ερεύνα, στήριζε

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πιο έντονα από  ποτέ τις τελευταίες μέρες προβληματίζονται για την εικόνα της ομάδας καθώς και την πορεία που θα έχει μέχρι τον Απρίλη όταν και θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Γράψαμε και προ ημερών ότι έχει δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ αφού οι απόψεις όλων είναι έντονες και ως επί τι πλείστον συγκρουόμενες. Δεν έχει σημασία ποιοι πιστεύουν τι και ποιος έχει μεγαλύτερο δίκαιο ή άδικο αφού αυτού του είδους οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά. Τις διαβάζουμε καθημερινά στο φόρουμ του site και τις ακούμε ανάμεσα στις παρέες των οπαδών μας που συζητούν στην προσπάθεια τους να βρουν λύσεις!  Κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και κάποιοι όχι. Κάποιοι δίκασαν και καταδίκασαν διοίκηση και προπονητή και κάποιοι όχι. Κάποιοι ακόμα εξετάζουν το πώς και γιατί δεν έγιναν οι μεταγραφικές προσθήκες που έπρεπε τον Ιανουάριο ενώ άλλοι σχολιάζουν τα πριμ μαμούθ του CL που αποπροσανατόλισαν όλους στον Αρχάγγελο.

Αν και είμαστε μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης του πρωταθλήματος και ενδόμυχα  περιμένουμε ένα ακόμα θαύμα στις 7 Μαρτίου, περνούμε δύσκολες στιγμές. Είναι για αυτό που και εμείς πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε την ωριμότητα να διαχειριστούμε σωστά τα δεδομένα. Δεδομένα που είναι ξεκάθαρα και έχουν να κάνουν με το ότι έγιναν λάθη και παραλείψεις από τους υπεύθυνους.

Είναι όμως τόσο σημαντικά και σπουδαία τα όσα έχουμε πετύχει σαν ομάδα που δεν πρέπει τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Η ομάδα με τα όσα προβλήματα της ίσως μπορεί να ανακάμψει. Επειδή η σωματική κούραση κρίθηκε από την πλειοψηφία των οπαδών μας ως ο βασικότερος λόγος της αγωνιστικής πτώσης θα πούμε ότι αυτό αποτελεί δικαιολογία μόνο για κάποιους παίκτες. Υπάρχουν και οι αριθμοί που το επιβεβαιώνουν και επανέλθουμε για αυτό.

 Ο ΑΠΟΕΛ επιβάλλεται να είναι πραγματικός διεκδικητής του πρωταθλήματος μέχρι την τελευταία αγωνιστική αφού εκτός των άλλων με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται και η έξοδος του στην Ευρώπη.

Οι οπαδοί μας επιβάλλεται να έχουν άποψη για το τι πήγε καλά και πετύχαμε τον άθλο στην Ευρώπη και τι πάει στραβά όσον αφορά την παρουσία μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πρέπει όμως να έχουμε τις ψυχικές δυνάμεις να στηρίξουμε την ομάδα για να κλείσει τη χρονιά με τον τρόπο που θέλουμε όλοι. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αυτοί που δεν μπορούν να σπρώξουν την ομάδα αλλά και αυτοί που πάνε στο γήπεδο έτοιμοι να εκραγούν και να βρίσουν τους πάντες και τα πάντα. Οι τελευταίοι πρέπει να δείξουν αυτοσυγκράτηση και με τη βοήθεια μας να ηρεμήσουν. Αν αποδειχτεί ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας έχουμε καιρό να τα συζητήσουμε οπότε ας μην προτρέχουμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!