Πίστη στην ομάδα

Σύγχυση και απορία προκάλεσαν σε αρκετούς οι χτεσινές δηλώσεις του Κυριάκου Ζιβανάρη ο οποίος αναφερόμενος στην ομάδα μας την χαρακτήρισε υπερπλήρες και πως δε χρειάζεται ποδοσφαιριστής για να καλύψει κάποιο κενό. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η δήλωση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτές άλλων μελών του δ.σ που μέχρι και πριν τον αγώνα με την Πελιστερ δήλωναν πως θα γίνουν μεταγραφές.

Μιλήσαμε για το όλο θέμα με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ ο οποίος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας τα ακολουθά: “Δεν ξέρω αν παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου αλλά το τι θεωρούμε σημαντικό αυτή τη στιγμή τόσο εμείς όσο και η διοίκηση είναι πως έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είδαμε στον τελευταίο αγώνα πολύ καλά δείγματα γραφής και με το να γίνεται πρώτο θέμα καθημερινά η περαιτέρω ενίσχυση στέλνουμε άθελα το μήνυμα ότι δεν έχουμε τους παίκτες που θα επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή. Θέλουμε λοιπόν να πιστέψετε στην ομάδα γιατί είμαστε σίγουροι για τις δυνατότητες και αν θα αποκτηθεί επιθετικός, που θα γίνει δεν πρέπει να επισκιάζει τα πάντα”.

>

Θεωρούμε ότι οι δηλώσεις του Κυριάκου Ζιβαναρη βάζουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση κάτι που ήταν αναγκαίο. Ο κόσμος έχει σωστό κριτήριο και τα όσα είδε στο ΓΣΠ ήταν ενθαρρυντικά αλλά η έλλειψη του εύκολου γκολ ήταν εμφανέστατη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!