Παίζει με τη φωτιά ο Δώνης

Ο προπονητής μας ελέγχεται για μια σειρά από λανθασμένες αποφάσεις του οι οποίες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας. Η επιλογή των Παπάζογλου και Ρίισε ήταν εκτός λογικής και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να δούμε μια αμυντική γραμμή που έμπαζε από παντού. Το τελικό σκορ μπορεί να δίνει το δικαίωμα στον Δώνη να στρέφει τη συζήτηση σε επιμέρους θέματα αλλά σύντομα θα πρέπει να κάνει και ο ίδιος τη δική του αυτοκριτική. Όσο για την απαράδεκτη ενέργεια του να απευθυνθεί σε οπαδούς μας επειδή τον έβρισαν θα επανέλθουμε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Θα έλεγα ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο είναι πολύ ωραίο για τους ουδέτερους ανάμεσα σε δύο ομάδες που προσπαθούσαν να παίξουν σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλή αλλαγή συμπεριφοράς από άμυνα σε επίθεση και από επίθεση σε άμυνα. Από τη δική μας πλευρά ήταν το παιχνίδι των λαθών. Όσα λάθη κάναμε στην αμυντική μας λειτουργία σε αυτό το παιχνίδι, μπορεί να μην τα έχουμε κάνει σε όλα τα ματς μέχρι σήμερα. Εκεί που φαινόταν ότη ήμασταν η ομάδα που έλεγχε και προσπαθούσε να δημιουργήσει, γιατί στο κομμάτι ελέγχου και κατοχής ίσως ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι όσο κι αν φαίνεται περίεργο, αλλά ήταν τόσα πολλά τα λάθη μας που ουσιαστικά δίναμε εύκολο γκολ στον αντίπαλο. Εκεί που παίρναμε ψυχολογία κάτι γινόταν και στράβωνε το ματς και μας πήγαινε αρκετά πίσω. Ισοφαρίσαμε γρήγορα, μείναμε πίσω στο σκορ, βάλαμε γκολ νωρίς, χάσαμε πέναλτι, έγινε το 2-4. αλλά θα έλεγα ότι, παρότι ήμασταν ταλαιπωρημένοι και παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, οι παίκτες δεν τα παρατήσανε και αυτό είναι δείγμα πολύ καλής νοοτροποίας. Χάρη σε αυτή την προσπάθεια καταφέραμε τουλάχιστον σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως είχε γίνει να πάρουμε τον βαθμό που φαινόταν και αυτός χαμένος.

Όταν καθόμαστε μπροστά από ένα μικρόφωνο, να μη θυμόμαστε μόνο αποσπασματικά κάτι. Δόθηκε πέναλτι στο ΑΠΟΕΛ που θα δούμε αν ήταν ή οχι, αλλά ο αντίπαλος προπονητής δεν μας είπε αν έπρεπε να δοθεί και ένα πέναλτι νωρίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Είναι πολύ εύκολο να στεκόμαστε στη διαιτησία. Ο καθένας από την πλευρά του μπορεί να βρει πράγματα και αυτό είναι ένα ελληνοκυπριακό φαινόμενο. Συμφωνώ απόλυτα με τον αντίπαλο προπονητή για το fair-play. Φώναζα στον Παπάζογλου να πετάξει την μπάλα άουτ. Δυστυχώς οι παίκτες μου είχαν εκνευριστεί, επειδή fair-play δεν είναι μόνο να βγάζεις την μπάλα έξω, αλλά και να

αφήνεις το παιχνίδι να συνεχιστεί χωρίς να κάνεις θέατρο, και επειδή εκνευρίστηκαν δεν την έβγαλαν, αλλά έπρεπε να το κάνουν. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι πριν τη διακοπή, πρέπει να είμαστε δυνατοί, να κερδίσουμε και να γυρίσουμε μετά τις διακοπές και να γίνουμε καλύτερη ομάδα.

Για Σωτηρίου:

Είναι ένα παιδί που σε σχέση με την προσπάθεια που κάνει στην προπόνηση έχει αδικηθεί από εμένα. Θα μπορούσε να πάρει κάποιες ευκαιρίες. Είναι ένα παιδί που δουλεύει καθημερινά, πρέπει όμως πέρα από τη στήριξη από την ομάδα να τον βλέπει και ο κόσμος λίγο πιο θετικά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!