Παίζεται μια χρονιά και κάτι παραπάνω

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να βάλει σήμερα ένα τέλος στο βαθμολογικό κατήφορο που τον έφερε στο -6 και καθιστά δύσκολη ως ανέφικτη την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ρεαλιστικός στόχος πλέον είναι η διαφύλαξη της δεύτερης θέσης και για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε την Ομόνοια. Το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ εκμεταλλευόμενο τη διαιτησία και την αγωνιστική μας ανυπαρξία στους τελευταίους δυο μας αγώνες κατάφερε να έχει βαθμολογικό κέρδος. Το γόητρο της ομάδας μας έχει δεχτεί τεράστιο πλήγμα με τα όσα έχουν συμβεί φέτος και είναι για αυτό που έστω και την ύστατη θα πρέπει να κάνει ο καθένας αυτά που πρέπει για να κλείσει η χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πικρία όλων για τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος είναι μεγάλη αλλά δεν μπορεί να αποπροσανατολίσει.

Ούτε η πίεση και το άγχος που επικαλείται συχνά πυκνά ο Δώνης δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Το ότι σήμερα θα έχουμε απέναντι μας μια ουσιαστικά αδιάφορη ομάδα που θα αγωνίζεται και αυτή με αρκετές απουσίες είναι στοιχεία που πρέπει να λειτουργήσουν υπέρ μας.

Οι δικές μας απουσίες και κυρίως αυτή του Μοράις είναι σημαντική αλλά ούτε αυτό μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Αυτοί που θα αγωνιστούν καλούνται να υπερβάλουν εαυτό όχι για να δώσουν απαντήσεις αλλά για να διαφυλάξουν το γόητρο των ιδίων και του ΑΠΟΕΛ. Όσον αφορά το Αελ – Απόλλων δεν θα πρέπει να μας απασχολεί ιδιαίτερα αφού όπως φάνηκε το ζητούμενο είναι να φροντίζουμε τα δικά μας.

Για το ποιο πλάνο θα εφαρμόσει ο Δώνης και πως θα ανταποκριθούν οι παίκτες δεν έχουμε να πούμε κάτι. Θα δούμε σε λίγες ώρες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!