Παίρνουν σειρά και οι υπόλοιπες ανανεώσεις

Έχουμε κάνει ξανά αναφορά στις εκκρεμότητες που προκύπτουν από τα συμβόλαια παικτών που λήγουν σε τρεις μήνες και πως αυτά επηρεάζονται λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει γύρω από το μέλλον και του Γιοβάνοβιτς. Όπως πληροφορούμαστε η διοίκηση στη τελευταία της συνεδρία αξιολόγησε το όλο σκηνικό και αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο κύκλο επαφών με στόχο να επέλθει συμφωνία με κάποιους παίκτες. Οι επαφές αυτές αφορούν παίκτες των οποίων η παρουσία κρίνεται απαραίτητη ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι ο προπονητής μετά το τέλος της φετινής χρονιάς. Εννοείται ότι ο νέος αυτός κύκλος επαφών αφορά παίκτες για τους οποίους και ο νυν προπονητής έχει θετική άποψη. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν επαφές με τους Αλεξάνδρου, Κίσσα, Πάρντο και Πίντο με στόχο να κλείσουν θετικά οι ανανεώσεις των συμβολαίων τους. Θυμίζουμε ότι έχουν προηγηθεί οι ανανεώσεις των Ατόρνο, Αντωνιάδη και Χιώτη και αν κλείσουν θετικά και οι τέσσερις νέες υποθέσεις, το ρόστερ της νέας χρονιάς θα έχει στελεχωθεί σε ένα μεγάλο βαθμό.

Διαφοροποίηση δεδομένων για Πάρντο

Αξία αναφοράς είναι η διαφοροποίηση των δεδομένων που υπήρχαν μέχρι πρόσφατα όσον αφορά την περίπτωση του Πάρντο. Εκεί που ο Ισπανός  τερματοφύλακας έθετε ως προτεραιότητα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της χώρας του, πλέον παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας.

Με αυτά τα δεδομένα το οικονομικό θα αποτελέσει τον καθοριστικό παράγοντα που θα κρίνει το μέλλον του Ισπανού στον ΑΠΟΕΛ. Από πλευράς διοίκησης υπάρχει περισσότερο από ποτέ η πρόθεση για μείωση του μισθολογίου και αυτό ίσως παίξει ρόλο, όχι μόνο στην περίπτωση του Πάρντο αλλά σε όλες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!