«Παιχνίδια» στην πλάτη του ΑΠΟΕΛ

Δυστυχώς εδώ και καιρό η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας έπαψε να ασχολείται με τα όσα συμβαίνουν στο σωματείο ΑΠΟΕΛ. Τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και για τα διάφορα τμήματα το ενδιαφέρον είναι ανύπαρκτο και αυτό φαίνεται να δίνει αφορμές σε μια μικρή ομάδα ατόμων να στήνει φοβερά παιχνίδια με σκοπό το βόλεμα και την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων. Παρόλο που η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, εδώ και λίγο καιρό έχουν βγει τα μαχαίρια. Ζητούμενο και αντικείμενο διαφωνιών και παρασκηνίου η καρέκλα του προέδρου.

Δύο άτομα του νυν συμβουλίου δεν επιθυμούν την παρουσία του Κώστα Σχίζα στην προεδρία, ενώ το ενδιαφέρον του Χάρη Φωτίου πάγωσε αφού τα άτομα αυτά ήθελαν να κάνουν κουμάντο χρησιμοποιώντας τα χρήματα του τελευταίου. Μια σκέψη που έγινε από τον Άρη Βασιλόπουλο για την προεδρία έμεινε επίσης σκέψη όταν αντιλήφθηκε την σαπίλα που επικρατεί και τις τελευταίες μέρες συζητείται κάτι ακόμα πιο εξωφρενικό.

>

Ο Χριστόδουλος Έλληνας είναι το νέο όνομα που προωθούν κάποιοι έστω και να πρόκειται για άτομο που στην προηγούμενη εμπλοκή του με τα διοικητικά του σωματείου άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις. Πέραν αυτού όμως θεωρούμε επικίνδυνο και αχρείαστο να δώσουν 2 άτομα την προεδρία σε κάποιον που έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης από Ελληνικό δικαστήριο και παρά την έφεση του το ενδεχόμενο φυλάκισης του παραμένει ορατό.

Δεν ξέρουμε τα συμφέροντα θα εξυπηρετηθούν με μια τέτοια εξέλιξη αλλά κάποια πράγματα προκαλούν. Οι παράγοντες που διετέλεσαν διαχρονικά στα συμβούλια του σωματείου έχουν καθήκον να αναλάβουν πρωτοβουλία και να οδηγήσουν την ομάδα μας σε μια σωστή ηθικά και άλλως πως λύση. Ο απλός κόσμος με τη σειρά του καλείται να ευαισθητοποιηθεί…

Αν απαιτείται κάθαρση θα πρέπει να γίνει με τρόπο αποτελεσματικό και άμεσο αφού έχει αποδειχτεί ότι συμβούλια και πρόεδροι κοινής αποδοχής είναι κάτι ανέφικτο.

Αναμονής συνέχεια στο ποδόσφαιρο
Η χτεσινή μέρα δεν είχε κάτι νεότερο στον αγωνιστικό προγραμματισμό της ομάδας μας πέραν του ότι ο Μπάρκ Σεγκιρί συμφώνησε και υπόγραψε το σχετικό συμβόλαιο που τον κρατά στο ΑΠΟΕΛ για ακόμα ένα χρόνο. Οι προσπάθειες για να κλείσουν όσο το δυνατό το συντομότερο οι εκκρεμότητες συνεχίζονται με τη διοίκηση να θέτει πλέον χρονικά περιθώρια μέχρι τη Δευτέρα.

Καμία τιμωρία
Μπορεί κάποιοι να λυπήθηκαν αφού έλπιζαν σε τιμωρία της ομάδας μας αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Σε συνεδρία της δικαστικής το ΑΠΟΕΛ απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες για ρατσιστικά συνθήματα για τα οποία φέρεται να ακούστηκαν στον ημιτελικό κυπέλλου εναντίον του Μούσα Μγκούνι. Οι μαρτυρίες του παρατηρητή και του τέταρτου διαιτητή ήταν υπέρ της ομάδας μας κάτι που διευκόλυνε την υπεράσπιση μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!