Πανέτοιμος ο Τζιόλης

Η ψεσινή παρουσία του Τζιόλη με την Εθνικής Ελλάδος έστειλε τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα και για την ομάδα μας. Πέραν της νίκης που ήταν το ζητούμενο για την ομάδα του Σάντος είδαμε τον Πορτογάλο προπονητή να χρίζει βασικό τον ποδοσφαιριστή μας ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Ο Τζιόλης αγωνιζόμενος ως αμυντικός χαφ έδειξε να μην επηρεάζεται καθόλου από την έλλειψη αγώνων αφού είχε καλή παρουσία ανταποκρινόμενος στα καθήκοντα του, κλείνοντας σωστά τους χώρους και βοηθώντας την ομάδα στον οργανωτικό τομέα. Η ετοιμότητα που έδειξε έρχεται την καλύτερη χρονικά στιγμή αφού όλα δείχνουν ότι θα χρειαστούμε άμεσα τη βοήθεια του. Με τον Σόουζα τραυματία και τον Μοράις τιμωρημένο, ο Τζιόλης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει θέση βασικού στον αγώνα με τη Δόξα. Το ζητούμενο προς το παρών είναι να επιστρέψει χωρίς κανένα πρόβλημα από τις υποχρεώσεις της Εθνικής του.

Βασικοί και οι Αλωνεύτης – ΧαραλαμπίδηςΗ Εθνική Κύπρου πάλεψε όσο μπορούσε αλλά επιβεβαιώνει ότι δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Με αυτά τα δεδομένα η έγνοια μας είναι να μην επιστρέψει κάποιος τραυματίας αφού οι υποχρεώσεις και οι στόχοι του ΑΠΟΕΛ είναι σπουδαιότεροι και σημαντικότεροι. Ψες είδαμε τους Αλωνεύτης και Χαραλαμπίδης να αγωνίζονται σε ολόκληρο τον αγώνα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στον εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας.

Όσοι έχουν μείνει στον Αρχάγγελο θα προπονηθούν σήμερα με τον Ζουέλα όπως είναι γνωστό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα κάτι που ισχύει και για τον Σόουζα. Αύριο υπάρχει ρεπό και μέχρι την Τετάρτη που επιστρέφουν οι διεθνείς οι προπονήσεις θα γίνονται με σημαντικές απουσίες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!