Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ

Το σημαντικότερο θέμα που έδειχνε να προβληματίζει έντονα τον Ουζουνίδη φαίνεται να έχει θετική εξέλιξη αφού ο Μιχάλης Καψής έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και όλα δείχνουν ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα. Αυτό λύνει σε ένα μεγάλο βαθμό τα χέρια του προπονητή μας και το ζητούμενο είναι να μπορέσει η μεσοαμυντική γραμμή να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα. Αν θεωρήσουμε ότι και ο Μιχαήλ είναι 100% έτοιμος σημαίνει ότι ακόμα ένα πρόβλημα λύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και λογικά θα έχει ρόλο αμυντικού χάφ μαζί με τον Μαρίνο Σατσία.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα η μόνη αλλαγή που φαίνεται να έχει τροχοδρομηθεί αφορά τον Αλτίν Χατζί ο οποίος αναμένεται να έχει την πρώτη του συμμετοχή αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης φάινεται να υπολογίζει πολλά στην παρουσία του Αλβανού. Από τη στιγμή που ο Φλορέα επιστρέφει στο αρχικό σχήμα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Χατζί αναμένεται να πάρει θέση μπροστά από τον Ρουμάνο. Σε μια τέτοια εξέλιξη ο Πίντο θα μείνει στον πάγκο ενώ οι υπόλοιποι στο κέντρο θα είναι οι Μακρίδης, Σατσιάς και Φερναντές.

Αναλόγως του πόσο επιθετικά θέλει να παρατάξει την ομάδα ο προπονητής θα αποφασιστεί αν οι Ζε Κάρλος και Μαχλάς θα είναι μαζί στο αρχικό σχήμα ή αν θα αγωνιστεί ένας εκ των δυο. Αν δεν προτιμηθεί η διάταξη 4-4-2 τότε ο Πίντο θα είναι επίσης στο αρχικό σχήμα.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Όποιοι και αν αγωνιστούν το ζητούμενο δεν είναι τίποτα άλλο από τη νίκη. Πάθος, καθαρό μυαλό, σωστό αγωνιστικό πλάνο και τύχη είναι τα στοιχεία που θα φέρουν στην ομάδα το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Όλοι γνωρίζουν ότι με νίκη παραμένουμε ζωντανοί και με ήττα ξεκινά μια τεράστια κρίση που θα επηρεάσει πολλούς. Όλα αυτά έστω και αν στριφογυρίζουν στο μυαλό όλων δεν πρέπει να προσθέσουν άγχος σε βαθμό που να επηρεάσει αρνητικά την προσπάθεια που θα γίνει.

Ο κόσμος αναμένεται να παίξει το δικό του ρόλο στην όλη προσπάθεια αφού η υποστήριξη και ο παλμός της εξέδρας μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες εφόσον και αυτοί με τη σειρά τους θέλουν πραγματικά ο αγώνας με την Ανόρθωση να είναι η αρχή για κάτι καλό…

______________________________________________________________

Δυστυχώς για διάφορους λόγους, για τους οποίους είχαμε προειδοποιήσει από τον Οκτώβριο, αυτό το Σάββατο το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ δίνει τόσο νωρίς τον αγώνα της χρονιάς. Αυτό γιατί διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία απέτυχαν να διατηρήσουν τον περσινό πρωταθλητή μας στην πρώτη θέση και τώρα καλούνται όλοι τους να φτύσουν αίμα μέσα και έξω από το γήπεδο σε μια προσπάθεια να σώσουν την χρονιά. Σε αντίθεση με εμάς τους «καλούς Σαμαρείτες», που στο παρελθόν τους αναστήσαμε κυριολεκτικά, ο κ. Κετσπάγια και η παρέα του θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να μας ρίξουν στο χείλος του γκρεμού. Το μοναδικό εμπόδιο στα σχέδια τους είναι οι παίκτες και η απόδοση τους στο γήπεδο αφού ο κόσμος όσα και να δώσει είναι περιορισμένος στις κερκίδες.

Εμείς οι απλοί φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ είμαστε το πιο δυνατό κομμάτι του συλλόγου και το Σάββατο θα δώσουμε δυναμικά το παρών μας. Ο σύνδεσμος περιμένει την θερμή ανταπόκριση όλου του κόσμου και αναμένουμε τους φιλάθλους να κατακλύσουν το γήπεδο. Το καθηκόν του ο κόσμος θα το κάνει και αυτό είναι δεδομένο. Το πρόβλημα είναι ότι ίσως αυτό να μην αρκεί μιας και τα υπόλοιπα τρία κομμάτια του ΑΠΟΕΛ (διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες) δεν κατάφεραν μέχρι σήμερα να μας πείσουν. Ο κόσμος τους στηρίζει και τους συμπαραστέκεται εδώ και μήνες, όμως τώρα εναπόκειται στους ίδιους και μόνο. Ότι μας ζήτησαν μέχρι σήμερα το δώσαμε και με το παραπάνω αλλά ο κόσμος μπορεί να προσφέρει μέχρι ενός σημείου. Εμεις λοιπόν, ως σύνδεσμος, υπογράφουμε κάθε χρόνο ότι θα παίρνουμε το πρωτάθλημα και αυτό έπρεπε να ήταν αναμενόμενο από όλα τα τμήματα της ομάδας.

Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη μας αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Σάββατο 05/02/2008.

Στις 5.00 μ.μ συνάντηση στο Φαν Κλαμπ.

Ο αγώνας αρχίζει στις 7.00 μ.μ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!