Πανηγυρίζουν οι Πολωνοί

Αισιοδοξία που φτάνει και τα όρια της βεβαιότητας για πρόκριση είναι αυτό που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των οπαδών της Βίσλα, κάτι που επιβεβαιώνει και την εκτίμηση που έκανε ο Γιοβάνοβιτς πριν την κλήρωση ότι όλοι θέλουν για αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Ψες αφιερώσαμε αρκετή ώρα στο επίσημο προφίλ της Βίσλα στο facebook στο οποίο οι οπαδοί της πρωταθλήτριας Πολωνίας σχολιάζουν την κλήρωση. Κάνοντας τις σχετικές μεταφράσεις διαπιστώσαμε ότι επικρατεί ήδη πανηγυρικό κλίμα ανάμεσα στους περισσότερους.. Οι οπαδοί της Βίσλα θεωρούν ότι από τι στιγμή που πέρασαν με δυο νίκες τη Λίτεξ που είναι καλύτερη ομάδα από τον ΑΠΟΕΛ δεν θα έχουν πρόβλημα μαζί μας. Κάποιοι μπαίνουν και στη διαδικασία πρόβλεψης του σκορ του πρώτου αγώνα και θεωρούν πως το 2-0 είναι σκορ που μπορούν να εξασφαλίσουν εύκολα! Η Βίσλα κατευθύνεται ολοταχώς προς τον παράδεισο με σταθμό τη Λευκωσία τονίζει ένας άλλος.

Πρέπει όμως να πούμε ότι υπάρχουν κάποια μεμονομένα σχόλια με τα οποία κάποιοι επιχειρούν να προσγειώσουν τους σούπερ αισιόδοξους. Ένας θυμίζει ότι στους τελευταίους 19 αγώνες μας είχαμε μόνο δυο ήττες και πως η Χετάφε μας ισοφάρισε στην παράταση και κλείνει με τον φόβο ότι μπορεί να επαναληφθεί η ιστορία με τον Παναθηναϊκό όταν αποκλείστηκαν στην Αθήνα.

«Για τα παιδιά που θεωρούν ότι είμαστε στον τελικό του champions league, θέλω να τους κάνω μια μικρή υπενθύμιση: Chelsea vs APOEL 2-2» γράφει ο δεύτερος της παρέας στην προσπάθεια του να περάσει το δικό του μήνυμα..

Πάντως η έδρα τους είναι κάτι παραπάνω από καυτή σε κρίσιμους αγώνες και το γήπεδο γεμίζει. Το πιο κάτω είναι αντιπροσωπευτικό της ατμόσφαιρας που θα βρούμε απέναντι μας στις 17 Αυγούστου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!