Πανηγυρική επανεκλογή, αχρείαστη νευρικότητα

Εν μέσω των τελευταίων δυο αγωνιστικών του πρωταθλήματος, άρχισαν και οι διεργασίες ενόψει της γενικής συνέλευσης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου. Έχουμε σχολιάσει κάποια πράγματα μέσω twitter αλλά με αφορμή και το χτεσινό άρθρο στην Καθημερινή, κρίνουμε σκόπιμο να επανέλθουμε. Διαβάσαμε λοιπόν ότι «μπορεί να φαντάζει απομακρυσμένο έως απίθανο το ενδεχόμενο κάποιος να επιχειρήσει ανατροπή του Φοίβου Ερωτοκρίτου, όμως ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρινων κάνει τις δικές του κινήσεις για τον σχηματισμό συμμαχιών , ώστε να είναι καλυμμένος για πάν ενδεχόμενο» Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι μετά την περσινή υποψηφιότητα των Ζιβανάρη και Πετρίδη η οποία κρίθηκε ως εχθρική από τον Ερωτοκρίτου, ο πρόεδρος έχει κάθε δικαίωμα να λειτουργεί προληπτικά. Ούτε αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να δικαιολογήσουμε τη νευρικότητα που υπάρχει και τις όποιες διεργασίες γίνονται.

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου απολαμβάνει δικαιωματικά την εμπιστοσύνη των πάντων στον ΑΠΟΕΛ και η επανεκλογή του είναι δεδομένη. Προ μηνών χαρακτηρίσαμε την εμπιστοσύνη της γενικής συνέλευσης και όχι μόνον τυφλή αφού παρά το ότι δεν υπάρχει η απαιτούμενη ενημέρωση για οικονομικά θέματα, κανείς δεν αμφισβητεί τη σωστή διαχείριση των εκατομμυρίων που ήρθαν από το champions league.

Το περσινό κάζο με τις υποψηφιότητες των Ζιβανάρη και Πετρίδη και την «τιμωρία» τους θα λειτουργήσει παραδειγματικά και φέτος. Έχοντας την πλήρη στήριξη από τον μεγαλομέτοχο LTV, ο Φοίβος Ερωτοκρίτου δεν χρειάζεται να ανησυχεί για οτιδήποτε. Ο πρόεδρος φρόντισε επίσης με συγκεκριμένα ανοίγματα προς τους Ζιβανάρη και Πετρίδη να έχει υποφερτές σχέσεις και με τους δυο κάτι που του επιτρέπει να κρατά την πίττα και το μαχαίρι της επικείμενης γενικής συνέλευσης και όχι μόνον.

Με αυτά τα δεδομένα η έγνοια όλων θα έπρεπε να ήταν πως η γενική συνέλευση θα μπορέσει να είναι μια εποικοδομητική συνάντηση και όχι μια ακόμα σύναξη για το θεαθήναι. Όπως τονίζουμε εδώ και καιρό υπάρχουν πολλά και μεγάλα ανοικτά κεφάλαια που χρίζουν άμεσου χειρισμού. Για όλα αυτά θα επανέλθουμε.

Σ.Σ Το περσινό κάζο είναι η καλύτερη αφορμή για να υπάρξει καταστατική αλλαγή με την οποία οι υποψηφιότητες μελών για εκλογή να πρέπει να υποβάλλονται τουλάχιστον 10 μέρες πριν τη γενική συνέλευση. Με αυτό τον τρόπο η εκάστοτε διοίκηση θα γνωρίζει ποιες είναι οι επιθυμητές και ανεπιθύμητες υποψηφιότητες έγκαιρα και επίσημα.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!