Πανικός για το μαγικό χαρτάκι

Η σκέψη και μόνο ότι με νίκη το βράδυ της Δευτέρας θα είμαστε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι φετινοί πρωταθλητές δημιουργεί πανικό ανάμεσα στους οπαδούς μας. Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε χτες και στα γραφεία της εταιρεία επικρατεί ήδη απίστευτη κινητικότητα. Το sold out πρέπει να θεωρείται δεδομένο και ούτε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί μέρα και ώρα που δεν θεωρούνται εμπορικές δείχνει να αποτελεί πρόβλημα. Στο τρίτο ραντεβού με το παράρτημα του ΑΚΕΛ το ζητούμενο είναι και πάλι η νίκη και η αποστολή μας θα είναι πιο δύσκολη από κάθε άλλη φορά. Τυχόν υποτίμηση θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα αφού θα χάσουμε και η Ομόνοια θα μπει ξανά στο παιχνίδι του τίτλου. Είναι φυσιολογικό λοιπόν για τον κόσμο να είναι αισιόδοξος αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον πληγωμένο εγωισμό των παικτών του Λεμονή.

Οι προπονήσεις στον Αρχάγγελο θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη χωρίς τους διεθνείς γεγονός που αποτελεί πρόβλημα ενώ ο Γιοβάνοβιτς θα περιμένει να δει και την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται όταν επιστρέψουν. Κατά τα άλλα ο Χαραλαμπίδης επίσπευσε την απόφαση για χειρουργική επέμβαση έτσι ώστε να εξοικονομήσει χρόνο και να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Στο κεφάλαιο προγραμματισμός άρχισαν πλέον οι επαφές για ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ και υπάρχει αισιοδοξία από πλευράς διοίκησης ότι οι απαιτήσεις των Χατζί, Ηλία και Μιχαήλ θα είναι λογικές. Πάντως από πλευράς διοίκησης γίνεται καθημερινά μια μάχη για να καλύπτονται οι οικονομικές υποχρεώσεις. Στην προσπάθεια αυτή πολλά εξαρτώνται και από τον κόσμο αφού το εισιτήριο με το γνωστό καπελάκι αποτελεί τεράστια οικονομική ένεση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!