ΠανΣυΦι: ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Με θλίψη, αηδία και εκνευρισμό παρακολουθούμε τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στο νησί μας τις τελευταίες μέρες. Ο κόσμος απαιτεί δικαιοσύνη και παραδειγματική τιμωρία αυτών που ευθύνονται για την μεγάλη τραγωδία στην Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης. Είναι οι ίδιοι που ευθύνονται για την κατάρρευση της στέγης στον ΘΟΚ, χωρίς ακόμα να βγούνε στην επιφάνεια στοιχείακαι να τιμωρηθούν αυτοί που ευθύνονταν για την παραλίγο τραγωδία.

Είναι οι ίδιοι που διόρισαν τον Χάρη Θράσου σε πρόεδρο της Αρχής Ηλεκτρισμού, όταν ο ίδιος ήταν ο αρμόδιος υπουργός στην τραγωδία με το αεροπλάνο της Ήλιος όταν έχασαν την ζωή τους 121 άνθρωποι.

Είναι οι ίδιοι που λόγω δικής τους αμέλειας ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ για την έκρηξη στην Ναυτική Βάση στις 11/7/2011 που είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν 13 ανθρώπινες ζωές και να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι. Που πάνε τα χρήματα του κόσμου κύριοι που συνεισφέρουμε για την άμυνα; Χρήματα υπάρχουν για να ενοικιάζεται ιδιωτικό τζετ, αλλά για να κάνετε μερικές αποθήκες πυρομαχικών δεν υπάρχουν; Ο κόσμος πλέον σας πήρε χαμπάρι, ότι τα κάνετε όλα για τα χρήματα και την καλοπέραση σας.

Σχετικά με απόδοση ευθυνών μιλήσατε για έρευνα. Τον Πρόεδρο που είναι ο κύριος ύποπτος ποίος θα τον ανακρίνει; Εδώπολίτες τους έχετε υπό κράτηση για διάφορους λόγους ‘για διαλεύκανση των ερευνών’ και ο Υπουργός Εξωτερικών που έπρεπε να ήταν υπό κράτηση από το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, τον αφήνετε ελεύθερο και το πιο τραγικό, τουέχετε το δικαίωμα να κυκλοφορεί στο υπουργείο και στα διάφορα γραφεία και να έχει όλη την ευχέρεια να καταστρέψει έγγραφα που πιθανό να δείχνουν εις βάρος του καταστάσεις.

Μιλήσατε για πραξικόπημα και άρματα. Η τελευταία φόρα που βγήκαν άρματα στους δρόμους για να κτυπήσουν ανυποψίαστους πολίτες, ξέρετε πότε ήταν; Την περασμένη Τρίτη έξω από το προεδρικό, με την αστυνομία να κτυπά ανυποψίαστους πολίτες και τον κύριο Κατσουνωτό να παραπλανεί την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις του και να μην λέει ξεκάθαρα στους πολίτες την αλήθεια, ότι χιλιάδες κόσμος συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας καιπορεύθηκε ειρηνικά μέχρι το προεδρικό, όπου στην πρώτη πύλη του μεγάρου, άνδρες με πολιτική περιβολή, (οι οποίοι αργότερα έγινε γνωστό ότι είναι μέλη της προεδρικής φρουράς) προκαλούσαν τους διαδηλωτές και αργότερα έδωσαν οδηγίες στους αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων και να κτυπούν ανελέητα άνδρες, γυναίκες και παιδιά; Γιατί δεν λέει ο κύριος Κατσουνωτός ότι όλα ελέγχονταν από το προεδρικό; Γιατί δεν λέει ότι δεν ρίχθηκαν μολότοφ αλλά μόνο μια φωτοβολίδα; Γιατί δεν λέει, ότι το ηλεκτρικό ρεύμα διακόπηκε ΜΟΝΟ για τα φώτα του κυκλικούκόμβου και ποδοπατήθηκε κόσμος, ενώ ΟΛΟΚΛΗΡΗ η γύρω περιοχή ήταν ηλεκτροφωτισμένη;

Θυμάστε μόνο τα γεγονότα του 74’ αλλά όλα αυτά τα σκάνδαλα που κάνετε εδώ και τρία χρόνια τα ξεχνάτε. Αυτοί είσαστε.Αποκαλείτε όλο τον κόσμο φασίστες, αλλά πιο φασίστες από εσάς δεν υπάρχουν.

Οι συγκεντρώσεις θα συνεχιστούν μέχρι να έρθει δικαιοσύνη με ή χωρίς τις πέτρες που σηκώσατε άρων-άρων από τον κυκλικό κόμβο του προεδρικού. Δεν απαιτούμε να παραιτηθεί ο Πρόεδρος, απαιτούμε να τιμωρηθεί.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛΕκ Φύσεως Ανώτεροι

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!