ΠΑΝΣΥΦΙ: Για να τελειώνουμε

Από πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Η τελευταία τριετία έχει μετατρέψει και τον τελευταίο οπαδό του ΑΠΟΕΛ σε ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Το τι ακούμε, τι βλέπουμε αλλά πάνω από όλα τι βιώνουμε καθημερινά δεν μπορεί παρά μόνο να μας οδηγήσει στα άκρα!

Ακούσαμε για πολλοστή φορά τον πρόεδρο της ΚΔ να επαναλαμβάνει με πρόσωπο πλημμυρισμένο από θλίψη την δίψα του για να παραστεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί όμως γιατί, βλέπτε στα γήπεδά μας πλέων παρουσιάζονται σβάστικες και ο κόσμος (ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ) προδότη τον ανεβάζει, καταδότη τον κατεβάζει. Τα οργανωμένα χορογραφημένα σφυροδρέπανα στις κερκίδες της ομάδας που χορηγεί η ‘δημοκρατία’ της οποίας ηγείστε, δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας κύριε πρόεδρε; Οι εν χορό βρισιές στους ήρωες του έθνους από του ‘οπαδούς’ της ομάδας του βολέματος και του ασύλου δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας κύριε πρόεδρε; Δεν χρειάζεται πλέων να κρύβεστε.ούτε να χύνετε σε κάθε ευκαιρία κροκοδείλια δάκρυα! Το ξέραμε εξ αρχής και το βιώνουμε καθημερινά ότι ένας από τους πρώτιστους στόχους των αηδιαστικών σας σχεδίων είναι και η εξόντωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ. Το τι βιώνουμε καθημερινά είναι κατάσταση απερίγραπτη.αλλά και ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ. Το μίσος και το μένος με το οποίο μας αντιμετωπίζουν τόσο η αστυνομία αλλά και τα δικαστικά σώματα είναι άνευ προηγουμένου, είναι καθαρά όλοι τους σε αποστολή εξόντωσης των οργανωμένων οπαδών του μεγαλύτερου σωματείου της Ελληνικής Κύπρου.

Στις 20/04, στις 06:00 τα ξημερώματα ομάδα από 25 κουρασμένους και απελπισμένους από τις ώρες αναμονής μέχρι να μην μείνει κανείς στο οίκημα του σωματείου ΑΠΟΕΛ, βρίσκουν την ευκαιρία να επιτεθούν σε 3 άτομα! Ως δια μαγείας δεν κατάφεραν να δώσουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΤΣΟ, και ρίχνοντας πέτρες και μολότοφ κατάφεραν να στερήσουν την όραση ενός αδελφού μας στο αριστερό του μάτι. Μετά από αλλεπάλληλο αλληλορουφιάνεμα μεταξύ τους παραπέμπονται σε δίκη μόνο 7 άτομα από τα οποία σήμερα μόνο 3 έχουν παραμείνει μέχρι το τέλος (αλήθεια πότε τελειώνει; πάνε και οι βουλευτικές κορόιδα) της παράστασης που τόσο καλά έχουν στήσει. Οι υπόλοιποι είτε τη γλίτωσαν αφού δεν βρέθηκαν αποδείξεις (αλήθεια γιατί δεν μπορούσε να καταθέσει η αστυνομία που ήταν παρών;) είτε πήραν αναστολή ποινικής δίωξης από τον παπάκι τους αναπληρωτή γενικό εισαγγελέα (ναι αυτόν που του φτιάξαμε τα δόντια του). Άραγε ο μάρτυρας κατηγορίας που ήταν και το πρόσωπο που κατά πάσα πιθανότητα στέρησε την όραση σε ένα δικό μας παιδί γιατί δεν παρουσιάζεται πλέων στο δικαστήριο; Το κυριότερο από όλα.όλοι τους γνωστοί και με προηγούμενα!

Στις 15/11 στα γήπεδα futsal του Nuevo Cambo τα ίδια άτομα, με μπαστούνια του hockey που είχαν κλέψει από ιδιωτική σχολή χτυπούν ανελέητα αδελφό ΑΠΟΕΛίστα ενώ ήταν αναίσθητος ακόμη και την ώρα που βρισκόταν στο ασθενοφόρο σε μια καθαρή απόπειρα δολοφονίας! Επαναλαμβάνουμε.ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ.! Αυτή η υπόθεση που θα καταλήξει ιδέαν δεν έχουμε αν και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα προσπαθήσουν να φτιάξουν ένα ομοίωμα της δίκης που είναι ακόμη σε εξέλιξη για την 20η Απριλίου. Τα άτομα που ενεπλάκησαν; Όλοι τους γνωστοί και με προηγούμενα!

Σε φετινό αγώνα μας ενάντια στα παιδιά της κυβέρνησης βούιξε η γη για δήθεν μαχαίρωμα αστυνομικού της φρουράς του προέδρου από οπαδούς μας. Είναι τυχαίο που τη συγκεκριμένη μέρα δεν υπάρχει πουθενά καταχωρημένη στις πρώτες βοήθειες τέτοια επίσκεψη; Είναι τυχαίο που στο περσινό τελικό κυπέλλου ολόκληρη στρατιά από μέλη της ΜΜΑΔ ήταν παραταγμένη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα μπροστά από την κερκίδα μας ενώ φέτος τα παιδιά βρήκαν και την πόρτα ορθάνοικτη για να μπουν στον αγωνιστικό χώρο; Είναι τυχαίο που οι δική τους ‘ομάδα περιφρούρησης’ κυκλοφορά με σπρέι και επιθετικά όργανα ενώ οι ΑΠΟΕΛίστες steward είναι με άδεια χέρια;

Η διαφορά στο ποιόν των δύο κόσμων’ (όπως σωστά το έθεσα κάποτε ένας δημοσιογράφος) καταγράφεται διαχρονικά. Τελευταίο και πιο τρανό παράδειγμα ο τρόπος που πανηγύρισαν οι μεν το πρωτάθλημα, και ο τρόπος που πανηγύρισαν οι δε την κατάκτηση του μικρού και ασήμαντου κυπέλλου. Εμείς δεν ενοχλήσαμε αθώο κόσμο, δεν διαλύσαμε βιτρίνες και υποστατικά, δεν γίναμε για ένα βράδυ χούλιγκαν των σπρέι, και δεν μπήκαμε σε νυκτερινά μπαρ πεντακόσιοι εναντίων τεσσάρων. Και όλα αυτά ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.και το σημαντικότερο; Όσοι ενεπλάκησαν.γνωστοί και με προηγούμενα. Και το (αναμενόμενο) αστείο; Πάλι την έβγαλαν καθαρή με οχλαγωγία.και τετραήμερη κράτηση.χωρίς καν να περάσουν από αναγνωριστική παράταξη.και παρά το γεγονός ότι ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗ ΛΑΓΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ! Και έτσι ενημερωτικά.ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΚΡΑΤΕΙΤΟ ΕΠΙ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ (κατά αυτούς) ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!

Μας τα έπρηξαν ότι θα δημοσιοποιήσουν 30 φωτογραφίες. Το ξέρουμε ότι αυτό δεν θα γίνει με τις ευλογίες πρώτου και καλύτερου του βοηθού γενικού εισαγγελέα ο οποίος κάνει πλάτες σε έναν συγκεκριμένο από αυτούς (περισσότερο αφού το μέλι είτε λίγο είτε πολύ το γλύφουν όλοι τους).

Πλέων δεν υπάρχει γυρισμός. Δεν εμπιστευόμαστε κανένα, ούτε την αστυνομία, ούτε την ούτω καλούμενη κυβέρνηση, ούτε τα δικαστικά σώματα.ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ! Τα ερωτήματα είναι αμέτρητα και οι απαντήσεις χαμένες.

Η υπομονή εξαντλήθηκε και ήρθε η ώρα να σας γράψουμε όλους.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ. ΕΣΕΙΣ. ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΝΙΑ ΤΟΥ ΑΗ ΑΝΤΩΝΗ. ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ (ΞΑΝΑ) ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ. ΑΠΛΑ. ΣΤΑ ΙΣΑ. ΝΤΟΜΠΡΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Α-ΝΑ-ΜΕ-ΝΟΥ-ΜΕ!!!!!!!!!!!!!

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!