ΠΑΝΣΥΦΙ: Η απάντηση μας στα ψεύδη των υποταγμένων

Την εβδομάδα που μας πέρασε, γίναμε μάρτυρες, μιας απίστευτης προπαγάνδας κατά του ενδοξότερου σωματείου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Κύπρου. Μετά από τον αγώνα της καλαθοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ, το οικοδόμημα του σωματείου και ο κόσμος του, δέχεται αλλεπάλληλες προκλήσεις από τον ίδιο τον πρόεδρο του κράτους, απο πολιτικά κόμματα, απο καθοδηγούμενα ΜΜΕ και από καθοδηγούμενους δημοσιογράφους (βλέπε εφημερίδα ‘’ο πολίτης’’), οι οποίοι τυφλωμένοι από το μίσος που τους διακατέχει για τον ΑΠΟΕΛ και τον Περήφανο κόσμο του, δεν χάνουν ΠΟΤΕ την ευκαιρία για να μας φανερώσουν τις ανθελληνικές τους απόψεις! Επειδή όμως εμείς, είμαστε άτομα με Αρχές, Ιδανικά, Αξιοπρέπεια, Ευθυκρισία και Αυτογνωσία και έχουμε μάθει σε όλη μας την ζωή να μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας, δεν θα μείνουμε σιωπηλοί και θα σας απαντήσουμε στα ίσα και σταράτα.

Όσον αφορά λοιπόν τα του εν λόγω αγώνα, μετά την λήξη μια μικρή μερίδα οπαδών μας έριξε ορισμένα αντικείμενα προς την αντίπαλη ομάδα, πράγμα το οποίο είναι καταδικαστέο. Εξάλλου, ως σύνδεσμος έχουμε τονίσει πολλάκις ότι είμαστε κάθετα ενάντια σε κάθε μορφή βίας. Υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα τόσο από το παρελθόν όσο και από τον συγκεκριμένο αγώνα με άτομα του συνδέσμου να προσπαθούν να αποτρέψουν την επέκταση δυσάρεστων καταστάσεων. Λέχθηκε πως μεγάλη μερίδα οπαδών μας, έριξε βροχή αντικειμένων στους καλαθοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, πράγμα που αποτελεί ψέμα, όπως επεξήγεται άνωθεν. Ακόμη λέχθηκε, πως μεγάλη μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να κτυπήσει τους αντίπαλος καλαθοσφαιριστές, ενω υπάρχουν δεκάδες βίντεο σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα ευρείας χρήσης, όπου φαίνεται καθαρά πως οι οπαδοί μας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μετά απο πανικό που δημιούργησε το άναμμα ενός πυροσβεστήρα στην εξέδρα αφήνοντας την εντύπωση στον κόσμο πως επρόκειτο για δακρυγόνο. Και όλα αυτά μετά από ένα σεβαστό χρονικό διάστημα που είχε ήδη τελειώσει ο αγώνας. Στη συνέχεια όλοι μαζί, απαγγείλαμε τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ μαζί με τους καλαθοσφαιριστές της ομάδος μας και τονίζω ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ!

Λύπη επίσης προκαλούν οι καθολικά άστοχες δηλώσεις και του Υπουργού Δικαιωσύνης ο οποίος δήλωσε πως δέχθηκε τα εύσημα από την τουρκική ομάδα. Και εμείς διεροτόμαστε…Πώς είναι δυνατόν σε ένα καλαθοσφαιρκό αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και μιας τουρκικής ομάδας η αστυνόμευση να κινείτε στα πλαίσια φιλικού αγώνα χειροσφάιρισης, και στο τέλος της μέρας να κατηγορείτε για τα πάντα ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Που είναι οι δικές σας ευθύνες κύριοι; Από πότε οι αγώνες με τούρκικες ομάδες δεν είναι υψηλού κινδύνου; Μήπως όλα γίνονται εσκεμμένα;

Ακούσαμε λοιπόν μεταξύ άλλων, τον πρόεδρο να δηλώνει: ‘’Αν δεν ξεριζωθεί ο φασισμός δεν πρόκειται να δούμε χαΐρι’’, υψηλόβαθμο στέλεχος του κυβερνόντος κόμματος να μας λέει: ‘’Δώρο στην Τουρκία τα επεισόδια’’, δηλώσεις τις οποίες, έχουν προγραμματιστεί απο παιδιά να μας τις ξεφουρνίζουν, όποτε οι ίδιοι κρίνουν ότι πρέπει να προπαγανδίσουν, προϊόν τον ανθελληνικών ιδεών που τους διακατέχει γενικότερα. Όποτε και όταν, κάποιο περιστατικό είναι ενάντια στα δικά τους πιστεύω, αυτο αυτομάτως χαρακτηρίζεται ως σωβινιστικό ή φασιστικό!

Με αυτή την αφορμή κύριοι, είναι που άνθρωποι σαν τον Γιώγρο Λουκκουμή, αρπάζουν την ευκαιρία για να αρθρογραφήσουν στην εφημερίδα ‘’o πολίτης’’, άρθρο με τίτλο: ‘’ΑΠΟΕΛ φυτώριο φασισμού;’’. Δεν μας εκπλήσσει όμως η στάση του συγκεκριμένου ατόμου, ούτε και της συγκεκριμένης εφημερίδας, η οποία διαχρονικά εναντιώνεται σε οποιαδήποτε προβολή του ΕΘΝΙΚΟΥ στοιχείου της Κύπρου είτε απο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, είτε απο άλλους φορείς. Δίνει λοιπόν η συγκεκριμένη εφημερίδα λόγο, σε άτομα όπως τον κ. Λουκκουμή ή τον κ. Κωσταντίνου, τα οποία ζουν σε μια δική τους ξεχωριστή ουτοπία, όπου παντού στον ΑΠΟΕΛ, υπάρχουν φασίστες και ναζί, όπου φαντάζονται μια Κύπρο χωρίς το ‘’ακραίο’’ γι’ αυτούς σύμβολο, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! Δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω, διότι μόνο και η σκέψη των ιδεών τους μας προκαλεί ΑΗΔΙΑ!

Διερωτόμαστε λοιπόν, γιατί τόσος ντόρος για ένα μεμονωμένο περιστατικό; Γιατί δεν βλέπουμε τους πολιτικούς μας να αντιμετωπίζουν με τον ίδιο ζήλο, την διακοπή της Χριστουγεννιάτικης λειτουργίας απο τους κατακτητές στο Ριζοκάρπασο ή την αναίτια επίθεση που δέχθηκαν προ μηνός με πυροβολισμούς, ψαράδες συμπατριώτες μας στα Κόκκινα απο τον στρατό του Αττίλα; Πότε ασχολήθηκαν οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι με αίσχιστα που έγιναν στην τραπεζόύντα όταν 200 και πλέων γκρίζοι λύκοι (ναι αυτοί που σκότωσαν τον Ισαάκ και τον Σολωμού) βρίσκονταν κάτω από το ξενοδοχείο που φιλοξενούσε τους οπαδούς μας προπηλακίζοντας και εκσφενδόνιζαν αντικείμενα (μέχρι και τα περιττώματα τους!!!).Επίσης, με μεγάλη μας έκπληξη, ακούσαμε να γίνεται λόγος για έγκλημα! Και διερωτόμαστε ξανά… Η τουρκία κατηγορείται για δεκάδες εγκλήματα πολέμου εις βάρος των Ελλήνων της Κύπρου! ΠΟΤΕ όμως δεν ακούσαμε τον πρόεδρο να κάνει λόγο για αυτα… Παρά μόνο να υποχωρεί και να δίνει υπερδικαιώματα και συγχωροχάρτια στον κατακτητή!

Οι τούρκοι λοιπόν απο αυτό το μικρό μεμονωμένο περιστατικό, κάνουν την δίκη τους προπαγάνδα, υπερδιογκώνοντας τα γεγονότα, για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους ύπουλα σχέδια… Και η απάντηση απο την δική μας πλευρά(κυβέρνηση); ΚΑΜΙΑ! Ταύτιση με τις απόψεις των κατακτητών και προπαγάνδα εις βάρος του ίδιου μας του λαού!

Μέσα σε όλο αυτό τον κυκεώνα της παραφροσύνης, ένα πράγμα να ξέρεται κύριοι… Ότι, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει ξυπνήσει προ πολλού, πολεμά την προπαγάνδα σας, και πλέον ότι τον προσβάλλει και τον κατηγορεί δεν θα μένει στο περιθώριο και ότι ο ‘’κάθε κατεργάρης θα κάτσει επιτέλους στον πάγκο του!’’… Είχαμε προειδοποιήσει στο παρελθόν, πως αν προκληθούμε, πλέον θα δημοσιεύουμε ονόματα, πράγμα που έγινε… Αν τα συγκεκριμένα άτομα, νοιώθουν θιγμένα, τότε τους προτρέπουμε να σκεφτούν διπλά, προτού μας αραδιάσουν ξανά τις μπούρδες τους… ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΘΙΓΜΕΝΟΙ! ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! Καλούμε πάραυτα, τον Περήφανο Κόσμο του ΑΠΟΕΛ, όπως να μην ξαναδώσει ούτε και σέντ για την εν λόγο εφημερίδα, γιατί το μόνο που επιτυγχάνει είναι να βρομίζει τα χέρια των αναγνωστών της.

Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ, ως ο πλέον γνήσιος Πατριωτικός σύνδεσμος οπαδών στην Κύπρο, δεν θα ανεχτεί ψεύδη εις βάρος του, για εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων που έχουν ως σκοπό τον Αφελληνισμό της Νήσου…

Είμαστε οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ! ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!