ΠΑΝΣΥΦΙ: ΚΟΝΤΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΕΛΑΡΑ…

Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε αλλιώς την ανακοίνωση μας παρά ευχαριστώντας τον τεράστιο Χρήστο Κόντη για όλα όσα πρόσφερε στην αγαπημένη μας ομάδα και για όλες τις συγκινήσεις που μας πρόσφερε στα τόσα χρόνια που τίμησε όσο λίγοι την βαριά και δοξασμένη φανέλα του ενός και μοναδικού ΘΡΥΛΟΥ στην Ελληνική Κύπρο. Ψυχάρα μας ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, εξάλλου δεν θα μας αφήσεις, και δεν θα σε αφήσουμε, αφού είναι πολλά τα χρόνια που έχεις να προσφέρεις στο μεγαλείο του ΘΡΥΛΟΥ ακόμη από το νέο σου πόστο από το οποίο είμαστε σίγουροι και περήφανοι ότι θα συνεχίζεις να τιμάς και να κρατάς ψηλά την Γαλαζοκίτρινη φανέλα αλλά και την Ελληνική σημαία που τόσα χρόνια εκπροσωπούσες επάξια στην οικογένεια του ΘΡΥΛΟΥ.

Οι δρόμοι μας δεν χωρίζουν εδώ και ο περήφανος κόσμος του ΑΠΟΕΛ που ξέρει να τιμά και να αναγνωρίζει, πόσο μάλλον οι οργανωμένοι, θα είναι πάντα δίπλα σου για να να γευτούμε μαζί νέες χαρές και διακρίσεις σαν κι’ αυτές που μας έχεις ήδη δώσει τόσες πολλές φορές.

Ένα είναι σίγουρο: Tο σύνθημα ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ θα δονεί τα μπετόν και τις κερκίδες για πολύ καιρό ακόμη! Καλωσορίζουμε επίσης στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές Πάρντο, Κακά και Μπελαίτ και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο και να συμβάλουν και να ζήσουν πολύ σύντομα όσα ζήσαμε εμείς.

Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να μην ξέρουμε τι θα κάνουμε και να βαριόμαστε ήδη μόνο με την σκέψη ότι δεν θα αγωνισθεί η ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας αλλά εμείς δεν ξενερώνουμε ποτέ, γι’ αυτό και θα είμαστε καθημερινά στο σπίτι μας, συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις μας και τραγουδώντας για τον ΘΡΥΛΟ επί καθημερινής βάσεως!

Ενημερώνουμε λοιπόν τα μέλη μας ότι εμείς δεν σταματάμε ποτέ να τραγουδάμε και ότι είναι μία ακόμη ευκαιρία για να οργανωθούμε καλύτερα συζητώντας θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση της κερκίδας μας, αρχής γενομένης από το Σάββατο 03.09.11 όπου παρέα με όλους τους τρελούς Πορτοκαλί, τις μπύρες και τις σούβλες θα είμαστε πάλι εκεί στο πλευρό σου ΑΠΟΕΛΑΡΑ δυνατά να τραγουδάμε…

Επιπρόσθετα ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι ο Σύνδεσμος άρχισε ήδη τις διεργασίες και την συλλογή πληροφοριών για όλα τα μονοήμερα ταξίδια στα αστέρια που θα διοργανώσουμε με σκοπό να κάνουμε την Ευρώπη να παραμιλά για ακόμη μία χρονιά…

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!