Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε την περασμένη Κυριακή. Θέλουμε τους παίχτες να συνεχίσουν να καθαρίζουν τους αντιπάλους χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης, καθώς ο δρόμος προς τον τίτλο ήταν και θα συνεχίσει να είναι γεμάτος από ‘εμπόδια’. Αυτή την Κυριακή στις 18.00 επιστρέφουμε το Μακάρειο στάδιο! Επιστρέφουμε ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ μας, επιστρέφουμε εκεί όπου γράφτηκαν ένδοξες σελίδας στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, αλλά κυρίως της οργανωμένης μας κερκίδας.

Σε ένα γήπεδο του οποίου οι μνήμες προκαλούν δέος, συγκίνηση, οπαδικές και σωματειακές επιτυχίες, σε ένα γήπεδο όπου οι πλείστοι ανδρωθήκαμε και γαλουχηθήκαμε τα ιδανικά του ΑΠΟΕΛ και του τι σημαίνει να είσαι μέλος των Πορτοκαλι.

Σε αυτό το γήπεδο…ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ…ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ για να σμικρύνει κι’ άλλο η διαφορά που μας χωρίζει από το τρόπαιο, αλλά και για να μεγαλώσουν τα προβλήματα όλων των υπολοίπων.

Για άλλη μια φορά αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με την ούτω καλούμενη ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Διερωτόμαστε κατά πόσο η πραγματική ονομασία της ΚΟΠ στη τελική είναι…ΚΟΠΒ (Κυπριακή Ομοσπονδία Προώθησης Βίας), αφού μετά και την τελευταία αλλαγή στην ώρα και μέρα διεξαγωγής των αγώνων, όρισε ΑΠΟΕΛ και κυβερνητική ομάδα την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, στην ίδια πόλη…τα σχόλια περισσεύουν.

Για αυτό το λόγο καλούμε όλους τους ΑΠΟΕΛιστες όπως πορευθούν μαζί μας προς το Μακάρειο Στάδιο, με την πορεία του Συνδέσμου η οποία αναχωρεί στις 16:30!

Έχουν γνώση η φύλακες!!!

Υ.Γ. Το κατάστημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ, Old School Supporters, το Σάββατο 05/03/2011 γιορτάζει 2 χρόνια ζωής. Έκπτωση 30% την Παρασκευή και το Σάββατο (4 & 5 Μαρτίου 2011) σε όλα μας τα είδη.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!