Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Άδοξο τέλος είχε η πορεία της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, αφού ο πόλεμος που δεχόμασταν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, καρποφόρησε για το αντι-ΑΠΟΕΛίστικο κίνημα. Προφανώς η αλητεία των διαιτητών, η προκλητική τους στάση και το γεγονός ότι αυτοί ήταν οι κύριοι υπαίτιοι των όσων καταδικαστέων συνέβησαν μετά τον αγώνα, δε μετρά στα μάτια ούτε της πολιτείας, ούτε τις αστυνομίας αλλά ούτε και της ΚΟΚ. Η δεύτερη δε προέβει σε αχρείαστη χρήση δακρυγόνων την ίδια στιγμή που όλες οι έξοδοι κινδύνου του Λευκοθέου ήταν κλειστές προκαλώντας αναστάτωση και πανδαιμόνιο, αψηφώντας την παρουσία εκατοντάδων ανήλικων παιδιών και γυναικών.

Η όλη στάση των πιο πάνω θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους ανεξαιρέτως και να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ενόψει της καινούργιας σεζόν, για να μην ξαναβρεθεί ο ΑΠΟΕΛ έρμαιο στις ορέξεις τους.

Προχωρώντας πάρα κάτω, το γνωρίζαμε ότι η τελευταία μας ανακοίνωση θα προκαλούσε αντιδράσεις από ορισμένους, αλλά προφανώς ορισμένες φυλλάδες οι οποίες θέλουν να ονομάζονται σοβαρές και αντικειμενικές αναφέρθηκαν στην ανακοίνωσή μας με καθαρό σκοπό να αποπλανήσουν την κοινή γνώμη, και φυσικά να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τρίτων.

Λυπούμαστε πραγματικά που επανερχόμαστε για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά ετσιθελικά κάποιοι αρέσκονται στο να εκλαμβάνουν μόνο αυτό που οι ίδιοι θέλουν να βλέπουν, και όχι αυτό που πραγματικά υφίσταται!

Το μήνυμα της ανακοίνωσης ήταν πεντακάθαρο, ξεκάθαρο, και πάνω από όλα χωρίς σκοπιμότητες…ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ…ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗ.ΣΥ, ΣΤΟ ΔΗΚΟ, ΣΤΗΝ ΕΔΕΚ, ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟ, ΣΤΟ ΕΛΑΜ κοκ, και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν ανεξαιρέτως να προωθεί τα κομματικά του συμφέροντα μέσω του ΑΠΟΕΛ, ειδικά κάθε φορά που βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από εκλογές!!!!

Φρόντισαν άλλωστε οι κύριοι του Σωματίου να μας αποδείξουν ότι όντως το οφθαλμοφανές ήταν πραγματικότητα με την ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ που ετοίμαζαν στα πλαίσια των εορτασμών του απελευθερωτικού αγώνα της 1ης Απριλίου 1955-59. Η στάση αυτή της διοίκησης του σωματείου αποδεικνύει περίτρανα και τους λόγους τους οποίου ήθελαν τον πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ ως κύριο ομιλητή της εκδήλωσης, αφού χωρίς την παρουσία του ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ 55-59!

Αν όντως υπήρχε διάθεση για να τιμηθεί ο ενδοξότερος αγώνας του κυπριακού Ελληνισμού, χωρίς να προβληθεί το οποιοδήποτε κόμμα ή παράταξη, τότε δεν θα ακυρωνόταν η εκδήλωση, τότε κύριος ομιλητής θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε αγωνιστής της ΕΟΚΑ που πρόσκειται στον ΑΠΟΕΛ, ή ακόμη και ένας αριστίδην μαθητής των ακαδημιών μας, και όχι ο οποιοσδήποτε πολιτικός ο οποίος ασπάζεται και ομάδα της λεμεσού.

Κύριοι του σωματίου, σε αντίθεση με εσάς, και με βάση πάντα τα γραφόμενά της χθεσινής σας ανακοίνωσης, για τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ πάνω από όλα είναι Ο ΑΠΟΕΛ και μετά ο οποιοσδήποτε πολιτικός ή πολιτική παράταξη! Πώς θα μπορούσε ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας να δεχθεί τον άνθρωπο που με την προκλητική του παρουσία στον εξώστη του σωματείου μας παραλίγο να τινάξει στον αέρα το πανηγυρικό κλίμα των εορτασμών του πρωταθλήματος προκαλώντας ένταση και διαπληκτισμούς ανάμεσα σε αδελφούς ΑΠΟΕΛίστες; Πώς θα μπορούσε να δεχθεί αυτόν που μας στέρησε φέτος την διεκδίκηση του κυπέλλου εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του ΔΗ.ΣΥ και του υποψηφίου βουλευτή – προπονητή του απόλλωνα; Πως θα μπορούσε να δεχθεί ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ που ουδεμία σχέση έχει με τον ΑΠΟΕΛ;

Εμείς έχουμε αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ δεν αντιπροσωπεύει απλά μια μερίδα του κόσμου, δεν αντιπροσωπεύει απλά κάποια παιδιά όπως μας χαρακτήρισαν οι κύριοι του σωματείου ΑΠΟΕΛ στη τελευταία τους ανακοίνωση, αλλά αντιπροσωπεύει τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του Θρύλου, η οποία γνωρίζει και πότε να επικρίνει και πότε να υποστηρίξει τις κατά καιρούς δράσεις του Συνδέσμου!

Η δική μας ΑΠΟΕΛίστικη συνείδηση είναι ήσυχη αφού προστατεύσαμε το αγαπημένο μας σωματείο από το να γίνει περίγελο του κάθε πολιτικού ηγέτη και αυτό θα πράξουμε αν χρειαστεί ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ στέλεχος ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ κόμματος επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τον ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του!

Μέσα σε όλα αυτά καλούμε όλους τους Ωραίους Έλληνες όπως παραστούν την Παρασκευή στο Ελευθερία, και ώρα 16:00 στους εορτασμούς προς τιμήν του απελευθερωτικού αγώνα 1955-59!

Μετά από 1 εβδομάδα μακριά από την καψούρα μας, εκστρατεύουμε την Κυριακή στη Λάρνακα και ο σύνδεσμος οργανώνει πορεία με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα σε μια μεγαλειώδη πομπή τίτλου η οποία αναχωρεί στις 15:00. Καλούνται οι απανταχού πορτοκαλί όπως πορευτούν μαζί μας για να σπρώξουμε τον αυτοκράτορα σε μια ακόμη νίκη κλειδώνοντας παράλληλα τον πολυπόθητο τίτλο.

Στις 17:00 της Κυριακή ξεκινά η μάχη των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο και η δική μας στις εξέδρες…στις 17:00 της Κυριακής η Λάρνακα θα μετονομαστεί σε Λευκωσία…στις 16:00 της Κυριακή φτάνουν οι τρελοί με τα πορτοκαλί στη Σκάλα…

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!