Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Δέος και περηφάνια σκόρπισε η 3η φετινή νίκη της ομάδας μας πάνω στους αιώνιους πελάτες. Μια νίκη η οποία έφερε και μαθηματικά τον τίτλο και όπως αναμενόταν…ΚΑΗΚΕ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Ο Σύνδεσμος εκφράζει τις ευχαριστίες του σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ και τους καλεί να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος κατακτώντας ισάριθμες νίκες σε όσα παιχνίδια απομένουν…και εμείς θα είμαστε εκεί…κάθε εβδομάδα…μετά από κάθε παιχνίδι κάτω από τον εξώστη να κλείνουμε τους δρόμους και να τραγουδάμε για το Θρύλο το Θεό! Ελπίζουμε και ευχόμαστε πως με τη συμβολή όλων μας το πλημμύρισμα των δρόμων της Λευκωσίας από Πορτοκαλί αλάνια να συνεχίζεται ασταμάτητα και μέσα στο κατακαλόκαιρο…ταξιδεύοντας παράλληλα ΞΑΝΑ στα αστέρια!

Σαν σύνδεσμος έχουμε ταχθεί πάμπολλες φορές εναντίων της ρίψης αντικειμένων στους αγωνιστικούς χώρους, ειδικά δε κροτίδων. Το περιστατικό με τον ακρωτηριασμό των δακτύλων ενός οπαδού μας πριν μερικά χρόνια είναι ακόμα χαραγμένο στη μνήμη όλων μας και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές.

Επιπρόσθετα τέτοιες ενέργειες δίνουν την ευκαιρία σε καραγκιόζηδες τύπου Αντωνάκη να το εκμεταλλευτούν. Ο εν λόγω κύριος, ο οποίος προφανώς είναι και κάτοχος διπλώματος δραματικής σχολής, προσπάθησε (πιθανών κατόπιν εντολών) να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει μια νίκη στα χαρτιά, μιας και στο γήπεδο δεν…! Αφού προηγήθηκε ο πρώτος θεατρινισμός μετά την εκτέλεση πέναλτι του άρχοντα Γκουστάβο Μαντούκα, ο Αντωνάκης απεφάνθη ότι θα μπορούσε να προσποιηθεί τραυματισμό μετά την έκρηξη κροτίδας 5-6 μέτρα μακριά του, αψηφόντας ο αδαής τις κάμερες! Φυσικά κάποιες μεγάλες μορφές της σύγχρονης ιατρικής αποφάνθηκαν ότι η ζημιά (?) στον Αντωνάκη προήλθε από το οστικό κύμα (ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ)! Τα σχόλια περιττεύουν…

Είναι ντροπή για την αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου να έχει έναν τέτοιο τσαρλατάνο για βασικό τερματοφύλακα, και είναι κοροϊδία κάποιοι να παίζουν με την νοημοσύνη του κόσμου παρουσιάζοντας αυτό το καλόπαιδο σαν ένα αγγελικά πλασμένο ον. Ακόμα και ο ίδιος ο κρατικός προπονητής τους (παρ’ τους τα όλα) τον κατάλαβε ταπεινώνοντας τον μπροστά στα μάτια ολόκληρης της Κύπρου, ενώ το ποιόν και το ήθος του συγκεκριμένου φάνηκε από τότε που ξεπούλησε την ομάδα που τον ανέδειξε για το κρατικό χρήμα.

Οι ίδιοι αυτοί κύριοι που θέλουν να μας τον παρουσιάσουν σαν το καλό παιδί, πού ήταν πέρσι να ζητήσουν επιτακτικά την διακοπή του ΑΠΟΕΛ – κρατική ομάδα όταν ‘οπαδοί’ τους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πριν λήξει ο αγώνας και κτύπησαν ποδοσφαιριστές μας; Είστε για γέλια και για κλάματα ταυτοχρόνως!

Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι, όσο θέλαμε το πρωτάθλημα, άλλο τόσο θέλουμε η διαφορά να αυξηθεί στο μέγιστο δυνατόν. Οι οργανωμένοι θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και αυτό ελπίζουμε να πράξει και όλος ο κόσμος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής (17.00) στο Α. Παπαδόπουλος.

Για το παιχνίδι στη Λάρνακα προγραμματίζεται άλλη μια εξωπραγματική πορεία με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα, ενώ για την καλύτερη οργάνωση αυτής, καλούμε τα μέλη μας σε ανοικτή συνεδρία την Παρασκευή 15/04 και ώρα 19.00 στο Fan Club.

Συνάντηση την Κυριακη: 13.00 στο Fan ClubΑναχώρηση πορείας: 15.00ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ – ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΕΣΤΑ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!