Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Κατ’ αρχή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά τον πελώριο κόσμο του Θρύλου που κατέκλυσε το ΓΣΠ στο παιχνίδι με τους Σλοβάκους και θέλουμε να τους δια βεβαιώσουμε ότι θα αντιπροσωπεύσουμε επάξια στον αγώνα της Τετάρτης όπως κάναμε μέχρι σήμερα σε όλους τους εκτός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας. Σκοπός και συνήθεια είναι η κάθε πόλη που επισκεπτόμαστε να εναρμονίζεται στα χρώματα στους ρυθμούς και στα τραγούδια των τρελών με τα πορτοκαλί! Ο Σύνδεσμος θέλει να ευχαριστήσει όλους τους επιφανείς ΑΠΟΕΛίστες που με την εισφορά τους συνέβαλαν στο να μειωθεί το κόστος της μονοήμερης εκδρομής απο 450 σε 395 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου του αεροπορικού εισιτηρίου, φόρους αεροδρομίου, μεταφορά από και προς το γήπεδο και το εισιτήριο του αγώνα).

Ενημερώνουμε όλα τα μέλη του Συνδέσμου που θα λάβουν μέρος στη μονοήμερη εκδρομή ότι καλούνται να προμηθευτούν άμεσα τα αεροπορικά εισιτήρια απο το ταξιδιωτικό γραφείο See You Travel, και να βεβαιωθούν ότι θα βρίσκονται το αργότερο δύο ώρες πριν απο την πτήση στο αεροδρόμιο, η οποία αναχωρεί στις 12:00μ. Η πτήση των μελών του Συνδέσμου θα επιστρέψει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Για όσους δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στην Μπρατισλάβα την Τετάρτη, το οίκημα του Συνδέσμου είναι έτοιμο να τους υποδεχτεί με μπύρες, συνθήματα και όλα τα συναφή για να πανηγυρίσουμε και στη Λευκωσία ακόμη μιαν προδιαγραφόμενη ιστορική Ευρωπαική πρόκριση που θα ισοδυναμεί με την είσοδο της ομάδας μας στο Europa League!

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες των δύο μέτρων και δύο σταθμών που εφαρμόζει η κρατική μηχανή και η δικαιοσύνη της κυπριακής δημοκρατίας. Για ένα φτύσιμο ενός οπαδού μας σε όργανο του νόμου το κόκκινο παρακράτος τον καταδίκασε σε 20ήμερη φυλάκιση και 4 μήνες αποκλεισμό απο όλους τους αγωνιστικούς χώρους την ίδια στιγμή που υποθέσεις απόπειρας δολοφονίας απο τα τσιράκια του απολαμβάνουν αναστολές ποινικών διώξεων και κρατικά συγχωροχάρτια και ασύστολη ασυλία.

Δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα και αφού μας ωθούν μέρα παρά μέρα να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας, αυτό θα πράξουμε αναζητώντας απο μόνοι μας τη δικαιοσύνη που τα ανίκανα και τηλεκατευθυνόμενα στρατιωτάκια του κράτους έχουν εξαλείψει.

ΘΡΥΛΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ’ ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!