Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Δεν έχουμε πλέων λόγια να περιγράψουμε τα συναισθήματα που μας διακατέχουν μετά από κάθε δημόσια τοποθέτηση του «προέδρου» της «δημοκρατίας». Δεν θα μπούμε ξανά στη διαδικασία να επικροτήσουμε ειρωνικά φυσικά όσους συνέτειναν στην εκλογή του εν λόγω κυρίου, μιας και όσο ο χρόνος περνά το ποιόν, οι προθέσεις και το επίπεδό του είναι πασιφανή και πεντακάθαρα. Θέλεις εσύ να αποκαλείσαι πρόεδρος την στιγμή που θεωρείς ολόκληρο τον Κυπριακό Ελληνισμό βλάκα; Δεν ήξερε που ήταν το Μαρί; Θέλεις εσύ να αποκαλείσαι πρόεδρος όταν παίζεις κανονικά επί καθημερινής βάσης με τη νοημοσύνη και την υπομονή μας; Δεν ήταν ενήμερος; Θέλεις εσύ να αποκαλείσαι πρόεδρος όταν δεν μπορεί να ζητήσεις ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τις μανάδες, τις κόρες, τις γυναίκες και τις οικογένειες αυτών που εσύ και οι επίσης ανάξιοι όμοιοι σου δολοφονήσατε; Δεν δέχεται καμία ευθύνη; Πώς θέλεις εμείς να νοιώσουμε ασφάλεια και να ηρεμήσουμε όταν βλέπουμε την Κύπρο, τα ιδανικά και τις αξίες της να χάνονται ελέω των δικών σου χειρισμών και προσωπικών πιστεύω; Πως μπόρεσες ρε μετά από όλα όσα έκανες και συνεχίζεις να κάνεις να θέλεις να συλλάβεις ακόμη και τον γιό του ΗΡΩΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ; ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ; ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ; Μόνο ένας μπορεί και θα το πράξει … ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ!

Την επόμενη Δευτέρα στις 12/09/11 έξω από το «προεδρικό» οι οικογένειες των θυμάτων ευελπιστούν ότι θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη Παγκύπρια συγκέντρωση … εμείς δεν μπορούμε παρά να καλέσουμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να δηλώσει δυναμικά παρών και να εκδηλώσει την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό του προς τον «πρόεδρο όλων των κυπρίων», αλλά και όλων των υπολοίπων που εξακολουθούν να του κάνουν πλάτες.

Συνεχίζοντας στα του ΑΠΟΕΛ μας, και ποιό συγκεκριμένα για το ταξίδι στην Ουκρανία, ο Σύνδεσμος ενημερώνει τα μέλη του ότι προγραμματίζεται εκδρομή στο Ντονετσκ, με διανυκτέρευση μιας νύκτας. Η πτήση θα αναχωρήσει στις 10.00 πμ της Τρίτης και θα επιστρέψει την Τετάρτη αμέσως μετά το παιχνίδι. Προτεραιότητα για συμμετοχή έχουν όσα μέλη μας ταξίδεψαν με τις 2 προηγούμενες εκδρομές του Συνδέσμου σε Σλοβακία και Πολωνία αντίστοιχα, ενώ το κόστος δεν θα ξεπεράσει τα 450 ΕΥΡΩ. Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας μέχρι την Παρασκευή.

Μπροστά μας αυτή τη Παρασκευή έχουμε μια απο τις ομάδες που απαρτίζουν τον κρατικό μηχανισμό, και φυσικά το καλόπαιδο που τόσο πολύ θέλουμε να υποδεχτούμε στο ΓΣΠ. Όλοι το ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο βαθμών, για αυτό καλούμε τον κόσμο να κατέλθει μαζικά και πωρωμένα στο γήπεδο και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές μας στην πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα…μια νίκη που αν έλθει θα είναι φυσικά αφιερωμένη στον τρισμέγιστο ΧΡΙΣΤΟ ΚΟΝΤΗ! Το οίκημα του Συνδέσμου θα είναι ανοικτό απο νωρίς το απόγευμα την Παρασκευή, από όπου και θα αναχωρήσει η πορεία μας η ώρα 18.00 μμ.

Τονίζουμε ξανά ότι το μέτρο του Συνδέσμου για απαγόρευση γυναικών και μικρών παιδιών στον πυρήνα θα ισχύει…ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Κι’ αν όλα άλλαξαν ΕΣΥ είσαι ακόμα εδώ …

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!