Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Όσο μας πολεμάτε τόσο μας αρρωσταίνετε.

Άσχημα ξεκίνησε το 2011 με ήττα από μια μικρομεσαία ομάδα. Η άσημη εμφάνιση σε συνδυασμό με τα καραγκιοζλίκια και το βρώμικο παιχνίδι του Γιαννάκη και της παρέας του οδήγησαν την ομάδα μας στην ήττα.

Η προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου όμως τώρα ξεκινά και όπως τονίσαμε και σε προηγούμενες μας ανακοινώσεις αυτός ο τίτλος θα έρθει με το έτσι και το θέλω για 1000 λόγους. Εμείς τασσόμαστε (όπως πάντα) στο πλευρό της ομάδας και καλούμε προπονητή, παίκτες και ΔΣ να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους για τη δύσκολη συνέχεια έχοντας σαν δεδομένο την στήριξη του κόσμου του Θρύλου.Άλλωστε σε κανένα δεν σύμφερε να νικήσει χθες ο ΑΠΟΕΛ…(ανατρέξτε σε προηγούμενές μας ανακοινώσεις για περαιτέρω λεπτομέρειες). Εδώ και αρκετό καιρό γινόμαστε μάρτυρες μια ενορχηστρωμένης προσπάθειας εξόντωσης της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας με μαέστρο, αρχηγό και μπροστάρη τον πάρη παπαέλληνα (αφού στο γραφείο του πραγματοποιούνται οι συναντήσεις των καλών παιδιών της καλαθόσφαιρας)και ένθερμους συμπαραστάτες όλους του άλλους με επικεφαλή τον πρόεδρο της ΚΟΚ. Το ΑΠΟΕΛ εναντίων όλων δεν βγήκε τυχαία και κάθε τρείς και λίγο όλο και κάποιος θα βρεθεί να μας το θυμίζει.

Απειλούμε ευθέως πως σε περίπτωση που ο Καλαθοσφαιριστής μας Άρθουρ Λί δεν εγγραφεί κανονικά το συντομότερο δυνατών τότε θα πάρουμε άμεσα μέτρα για να προστατεύσουμε την ομάδα μας από τα χέρια των ανα το παγκύπριο κομπλεξικών. Το αποδείξαμε περίτρανα στο παρελθόν ότι δεν το έχουμε σε τίποτα να βγούμε στους δρόμους και δεν έχουμε κανένα ενδοιασμό να επαναλάβουμε τα ίδια τα περσινά και αν συνεχίσετε τον πόλεμο εναντίων του ΑΠΟΕΛ, θα βρεθούμε στο σπίτι σας.

Καλούμε τον κόσμο του Θρύλου όπως στηρίξει ένθερμα την καλαθοσφαιρική μας ομάδα η οποία βάλλεται από παντού. Η δυναμική μας παρουσία στα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ μας θα είναι η πιο τρανή απάντηση στις άθλιες μεθόδους που επιστρατεύουν για να λαβώσουν την ομάδα μας και να την κατεβάσουν από την κορυφή! ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!!

Συνέχεια με κύπελλο για την ποδοσφαιρική μας ομάδα η οποία τίθεται αντιμέτωπη με ομάδα της λεμεσού αυτή τη Τετάρτη στις 18:00. Είμαστε σίγουροι ότι οι θρυλικοί Πορτοκαλί θα είναι και πάλι ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας και θα σπρώξουν τον αυτοκράτορα όπως αυτοί ξέρουν καλύτερα.

Συνάντηση στο Fan Club για πορεία στις 16:00.

Υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Fan Club το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιττας και όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες είναι ευπρόσδεκτοι.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!