Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

ΤΡΙΤΗ = ΛΕΥΚΟΘΕΟ

Η ομαδούλα που με τη βοήθεια του αξιολύπητου Δημητρίου (και των υπολοίπων) ‘απέκλεισε’ τον ΑΠΟΕΛ από το Κύπελλο μπήκε ξανά ψές το βράδυ στη θέση της, αποχωρώντας από το ΓΣΠ με σκυμμένο κεφάλι…όπως πρέπει και όπως έχει συνηθίσει. Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ομάδας της Λεμεσού προκαλούν μόνο γέλιο, και καλό θα ήταν κάποιος αρμόδιος να ελέγξει εάν πραγματικά αυτός ο κύριος τον καιρό που έκανε τα διάφορα ρεπορτάζ μεταβίβαζε στον κόσμο την πραγματική αλήθεια.

Συνέχεια στις οπαδικές μας υποχρεώσεις αφού αυτή την Τρίτη (01/02/11) η καλαθοσφαιρική μας ομάδα που τόσο άφησε μόνη η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου μας αντιμετωπίζει στο Λευκόθεο την άλλη ομαδούλα της Λεμεσού…την ομάδα του Κουνούνη και του Παλάλα.

Εμείς θα δηλώσουμε για άλλη μια φορά παρών και καλούμε τους απανταχού ΑΠΟΕΛίστες να σταθούν στο ύψος τους και να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στον ίσως πιο κρίσιμο της αγώνα στην κανονική περίοδο.

Τα χίλια προβλήματα του Σωματείου μαζί με τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται από παντού, ξεπερνιούνται μόνο με την μαζική παρουσία μας η οποία θα εξυψώσει τον ΑΠΟΕΛ και θα βάλει τους ανα το Παγκύπριο κομπλεξικούς στη θέση τους.

Καλούμε τον κόσμο να δείξει αυτοσυγκράτηση στις προκλήσεις που θα δεχτούμε, αφού σκοπός τους θα είναι αφενός να μας εκνευρίσουν και αφετέρου να τιμωρηθεί η έδρα μας.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ…ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΛΕΥΚΟΘΕΟ.

Τρίτη = ΛΕΥΚΟΘΕΟ…τα λόγια είναι περιττά.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!