Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Η προσπάθεια για κατάκτηση του φετινού τίτλου περνά αυτή την εβδομάδα από τη λάρνακα. Αυτό το Σάββατο ο Θρύλος των Κυπριακών γηπέδων καλείτε να συνεχίσει από εκεί που έμεινε την περασμένη εβδομάδα, παίρνοντας ακόμα ένα τρίποντο το οποίο θα προσθέσει ακόμη ένα γράμμα στη λέξη ‘τέλος’. Μαζί με την ομάδα, εξετάσεις δίνουμε και εμείς…ο κόσμος. Η αριθμητική παρουσία μας μπορεί να κάνει κάποιους να τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση αφού τα ταμεία γεμίζουν κάθε εβδομάδα με αρκετές χιλιάδες ευρώ. Η ποιοτική όμως παρουσία μας τον τελευταίο καιρό δυστυχώς είναι επιεικώς απαράδεχτη και ουδεμία σχέση έχει με την δυναμική και εκτόπισμα του κόσμου αυτού που έκανε γενεές περήφανες και ολόκληρες ευρωπαϊκές χώρες να υποκλιθούν στο μεγαλείο του.

Καλούμε τον κόσμο να αναλάβει τις ευθύνες του, τα παλιά ξεχασμένα Πορτοκαλί μπουφάν είναι καιρός να βγουν από τα ερμάρια και η κερκίδα να ξεκινήσει να μυρίζει εποχές του ένδοξου παρελθόντος. Εποχές που όπου πηγαίναμε…όλοι παραμιλούσαν…έτρεμαν…και κλειδώνονταν στα σπίτια τους.

Ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει τις δικές του υποχρεώσεις στο γήπεδο είναι πραγματικά ντροπιαστικός για την ιστορία που εδώ και τόσα χρόνια χτίζουν οι ‘Πορτοκαλί’.

Για τα αδέλφια:

-που ζουν ακόμη το Πορτοκαλί Σακάκι…-για αυτούς που θέλουν να είναι πάντα πρώτοι…-που αναπνέουν οργανωμένα…-που πρώτη έγνοια το πρωί στη δουλεία στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο είναι ΑΠΟΕΛ…-για αυτούς που καλύτερη μυρωδιά δεν υπάρχει από αυτήν της φωτοβολίδας…-για αυτούς που ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο ένα ακόμη τρίποντο και μια νέα μεταγραφή…-για αυτούς που θέλουν να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ

…το οίκημα του συνδέσμου θα είναι ανοικτό απο νωρίς το Σάββατο και καλείστε να πορευτείτε μαζί μας στην πορεία πρός την Λάρνακα.

Αναχώρηση στις 16:30.

Τα τύμπανα δίνουν το ρυθμό, και εμείς τη ψυχή μας. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!