Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Αυτό το Σάββατο στις 17:45 στο Λευκόθεο, στην πορεία του για κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, ο ΑΠΟΕΛ τίθεται αντιμέτωπος με την καλαθοσφαιρική έκδοση του καρνάβαλου Αζάζα. Οι πάντα λερωμένες ομάδες της λεμεσού έρχονται στο Λευκόθεο με απώτερο σκοπό να κερδίσουν όχι το παιχνίδι…αλλά την τιμωρία της έδρας μας που τόσο τους τρομοκρατεί. Έφτασε ο καιρός το Λευκόθεο να ζήσει και φέτος μαγικές στιγμές, έφτασε ο καιρός οι πορτοκαλί να κάνουν το Λευκόθεο…ΛΕΥΚΟΘΕΟ! Προσεχτικά αλλά με τσαμπουκά να τους στείλουμε πίσω στο λιμανάκι, και όταν με το καλό μπούμε στα play off θα τους προσφέρουμε και μια δωρεάν διανυκτέρευση στην πρωτεύουσα! Την περασμένη Δευτέρα παρά το ότι πληρώσαμε κανονικά εισιτήριο για να δούμε την ποδοσφαιρική μας ομάδα εντούτοις…αυτή μας έστησε. Η ντροπή που πρέπει να αισθάνονται ορισμένοι μετά το στραπάτσο της Δευτέρας ελπίζουμε να τους έχει προσγειώσει, συνετίσει αλλά και ΞΥΠΝΗΣΕΙ. Αυτό που αντικρίσαμε κύριοι δεν ήταν ΑΠΟΕΛ…δεν ήταν αυτό που ο κόσμος του Θρύλου απαιτεί και σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να επαναληφθεί αν θέλουμε να έχουμε καλούς και σωστούς λογαριασμούς.

Ο κρατικός μηχανισμός δεν σταματά ούτε δευτερόλεπτο να μας υπενθυμίζει ότι θα κάνει ότι θεμιτό η αθέμιτο περνά από το χέρι του για να μας κατεβάσει από την κορυφή…και στη θέση αυτή να τοποθετήσει ετσιθελικά την ομάδα του προέδρου της ‘δημοκρατίας’. Το τελευταίο που θα ανεχτούμε είναι να συμβάλουμε και εμείς σε αυτό…

…για αυτό καλούμε:

1. Τους ποδοσφαιριστές να ξυπνήσουν2. Τον προπονητή να ξυπνήσει και να ξυπνήσει τους ποδοσφαιριστές3. Την Διοίκηση να ξυπνήσει και να ξυπνήσει τον προπονητή4. Τον κόσμο ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ

Την Κυριακή στις 18:00 και κάθε Κυριακή από εδώ και πέρα είτε το θέλετε μερικοί είτε όχι ο κάθε αγώνας του ΑΠΟΕΛ παύει να είναι ένα απλός αγώνας ποδοσφαίρου…ο κάθε αγώνας του ΑΠΟΕΛ σηματοδοτεί ‘ΠΟΛΕΜΟ’ απέναντι στην κρατική εύνοια, ‘ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ’ για την άδικη μεταχείριση των ΑΠΟΕΛιστών από την αστυνομία, ‘ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ’ για την καθοδηγούμενη προπαγάνδα την ΜΜΕ, ‘ΑΓΩΝΑ’ για να κρατήσουμε τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας εκεί που του αξίζει, ‘ΠΡΟΣΜΟΝΗ’ για να τους προσφέρουμε όλους ΑΛΛΗ μια μέρα του Μάη που θα τη θυμούνται μια ζωή.

Η Αλκή επιβάλλεται να λυγίσει για να λυγίσουν μαζί της και οι ελπίδες ολόκληρου του αντι-ΑΠΟΕΛίστικου κινήματος! Καλείστε όλοι στις 16:30 της Κυριακή να γίνεται μέλος στο πορτοκαλί καραβάνι του Συνδέσμου που εκστρατεύει στη Λάρνακα με μοναδικό σκοπό να επαναφέρει τα χαμόγελα στους Έλληνες της Λευκωσίας και τη κατήφεια στα ύπουλα υφάκια των υπολοίπων πιονιών της κρατικής τρομοκρατίας.

Η Ρωμιοσύνη εν να χαθεί, όντας ο κόσμος λείψει!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!